„Újra naggyá teszik Magyarországot” címmel indít kutatást az Orbán-kormányról az Alapjogokért Központ

2020. február 20., 14:13

Szerző:

Fél éven át tartó kutatást indít az Alapjogokért Központ, amely „átfogóan vizsgálja majd a kormányzás stratégiáját, filozófiáját és céljait”. Azt ígérik, „több konferenciát, workshopot rendeznek, tanulmányokat, publikációkat adnak ki, az eredményeket pedig beépítik képzéseikbe és tehetséggondozási programjaikba is”. A projekt címe:

„Újra naggyá teszik Magyarországot”.

– írja a 444.

„Az elmúlt 10 év kormányzásának eddigi tapasztalatai arra az előfeltevésre engednek következtetni, hogy a jövőbe mutató cél a nemzeti büszkeség, önbecsülés visszaszerzése, Magyarország újbóli naggyá tétele” – ismertette a hipotézist a kormányközeli szervezet vezetője, Szánthó Miklós.

Választás 2018 - A Fidesz eredményváró rendezvénye Let's Make Hungary Great Again

„Őszinteség, bátorság és büszkeség (...) egy szuverenista jobboldali kormány fel tudja-e venni a harcot az élet és a politika egyre több területét eluraló globális liberalizmussal szemben?" - fogalmaz a közlemény.

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.