A rendőrök is alig bírták megállítani a kamionsofőrt, aki az M1-esen kapott agyvérzést

2019. október 15., 20:22

Szerző:

Kedd reggel folyamatosan kapta a rendőrség a bejelentéseket, hogy egy kamion életveszélyesen közlekedik az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon. Arról számoltak be, hogy a kamion sofőrje váltogatja a sávokat, nem lehet megelőzni és többször is nekiment a szalagkorlátnak - írja a police.hu.

A sofőr nem reagált a rendőrök jelzésére, végül a határátkelőhelytől 15-20 méterre sikerült megállítani. Igazoltatni akarták, de szemmel láthatóan rosszul volt, mozgáskoordinációs problémákkal küszködött, és nem tudott rendesen beszélni sem. A rendőrök azonnal mentőt hívtak, akik megállapították, hogy az 50 éves férfinak feltehetően agyvérzése van, ezért a győri kórházba szállították.

A kamiont félreállították, és felvették a kapcsolatot a tulajdonos céggel. Személyi sérülés nem történt, a jelenlegi adatok alapján az autópálya szalagkorlátja sérült meg több helyen.

Tegnap 13:07

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.