A Terror Háza kutatási igazgatója elismerte, hogy szkinhed volt

Békés Márton a Partizán Youtube-csatornájában arról is vallott, akkor lépett ki amikor megtudta, zsidótemetőt is meggyaláztak.

2022. május 3., 12:29

Szerző:

A „nemzeti érzelem megélése” elvitte a szkinhedmozgalomba 16 évesen – árulta el tegnap Gulyás Mártonnak Békés Márton, a Terror Háza múzeum kutatási igazgatója a Partizán műsorában. Békés azt is elmondta, a szombathelyi Savaria Skins tagja volt, a Haladás meccsein találkozott a csoport tagjaival, és csatlakozott hozzájuk.

Hozzátette, akkor távozott, amikor a csoport tagjai meggyalázták a szombathelyi zsidótemetőt, de tagadta, hogy az akcióban még ő is részt vett volna. Korai eszmei botlásával kapcsolatban azt is megosztotta, a kezdeti formában a Jobbikot sem tartotta szélsőséges pártnak, csak később távolodott el tőlük.

 

A kutatási igazgató hosszabban elemezte Gulyás műsorában az orosz-ukrán háborút is, és kijelentette, szerinte teljesen világos, hogy Ukrajna jelenleg „az USA műveleti területe.”

 (Kiemelt kép: Terror Háza Múzeum, Facebook)

Tegnap 21:02

Ráadásul hat egymást követő napot tölthetnénk otthon a karácsonyi héten a Gazdaságfejlesztési Minisztérium friss tervezete szerint. Lenne ugyanakkor három olyan szombat is, amikor dolgozni kellene.

Tegnap 20:46

Halálos motorbaleset történt a fővárosban a Gyáli úton hétfő délután, az utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták – tudatta a rendőrség a honlapján.

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, és látogatásának helyszíneiről folyamatosan beszámolt a közösségi oldalán. A „nem megfelelő nyilvános üzenetek” miatt a román külügy tiltakozott Magyarország bukaresti nagyköveténél. A Sándor-palota szerint a „román külügyminisztérium tiltakozása túlzó és indokolatlan”.