A szegedi nyugdíjasok ajánlatot tettek Mészáros Lőrincnek

Az még kérdés, hogy a leggazdagabb magyar elfogadja-e.

2021. december 10., 15:43

Szerző:

A Napfényfürdő bevételét növelné jövőre, ha a szegedi fürdő tulajdonosaként Mészáros Lőrinc elfogadná a kedvezményeiktől megfosztott nyugdíjasok ötletét – írja a HVG.

Azok a szegedi nyugdíjasok tettek konkrét ajánlatot a leggazdagabb magyarnak, akik a nyáron még tüntetést is tartottak, mert megváltoztak a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló, a Forrás Szállóval összenyitott Napfényfürdő bérleti konstrukciói. Az új bérletrendszerből kimaradtak a nyugdíjas kedvezmények. Az időseknek korábban évi 27 ezer forintba került az éves bérlet, a jövőben ennek többszörösét kell majd fizetniük. A nyugdíjas bérletek érvényessége pedig az év végéhez közeledve lefog járni.

A nyugdíjasok olyan javaslattal álltak elő, mely szerint a főszezonban lemondanának a kedvezményes belépőkről, így két részletben váltanának bérletet a fürdőbe. Egyszer a január 15. és június 15. közötti időszakra, 45 alkalomra, 4 órás tartózkodással csak hétköznapokon 35 ezer forintért, a másik bérletet szeptember 15. és december 15. közötti időszakra, 40 alkalomra, szintén napi 4 órás tartózkodással 32 ezer forintért.

A nyugdíjasok – mivel nem tudtak megállapodni a fürdő igazgatójával – ajánlatukat elküldték Mészáros Lőrinc általuk felfedezett e-mail címére. A közösség várja a választ a leggazdagabb magyartól.

(Kiemelt kép: Mészáros Lőrinc. Fotó: Máthé Zoltán/MTI)