A spúrság netovábbja: fejenként ezer forintot bulizhatnak el a tanárok a pedagógusnapi ünnepségen

„Örömmel tájékoztatta” a tankerület a tanárokat, hogy fejenként ezer forintból bulizhatnak a pedagógusnapon. A mulatozáshoz a „a 4. számú kötelezettségvállalási bizonylatot a majdani számlákkal együtt” is ki kell állítani.

2022. május 26., 11:26

Szerző:

És ezt is megértük! Méltó ünneplést finanszíroz a tanker! „Ereszd el a hajam!” Lesz ám bulika!

– ezzel a szöveggel osztotta meg a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete azt a tankerületi emailt, ami „örömmel tájékoztatta” a tanárokat: fejenként ezer forintot bulizhatnak el a június 5-i pedagógusnapi ünnepségen – vette észre az RTL.

A Bel-Pesti Tankerületi Központhoz tartozó iskolákat ezzel a szöveggel tájékoztatták: „Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Bel-Pesti Tankerületi Központ az idei pedagógusnap alkalmából 76000 forint keretösszeget biztosít az Ön Intézménye részére a méltó összejövetel megtartására, állományi összelétszám, öszes dolgozók részére, 1000,-/fő összeghatárig.”

A dajdajnak azonban vannak feltételei: a tankerület kéri, hogy a tanárok „tervezzék meg az összejövetel megtartásához szükséges beszerzést, és annak megfelelően utólag a 4. számú kötelezettségvállalási bizonylatot a majdani számlákkal együtt szíveskedjenek kiállítani részünkre és 2022. 06.30.-ig elszámolni vele a pénztárban.”

 

(Kiemelt kép forrása: Facebook)