A megszokott sunyisággal zsidózták az Echo Tv-n a kormánypárt kőkemény megmondóemberei a jobbikos Jakab Pétert

2019. február 15., 10:06

Szerző:

A szélsőjobbtól megszokott „mi aztán nem zsidózunk, ki se mondtuk ezt a szót” sunyisággal élcelődtek az Echo Tv Kemény mag című műsorának szereplői a jobbikos Jakab Péteren. A kormánypárti megmondóemberek következetesen Jákob Péterként emlegették a decemberben kezdődött ellenzéki tiltakozáshullámmal széles körben is ismertté vált képviselőt.

Jakab vélhetőleg Hír Tv-s szereplésével húzta ki végleg a gyufát a kormánypártiaknál. A tévében a Jobbik és a baloldal, de különösen a DK összefogásáról akartak beszélni vele, de ő eleve egy EZ A TV HAZUDIK feliratú pólóban jelent meg és Orbán Viktor elleni vádbeszéd elmondására használta a végére teljes komédiába fulladó műsort.

Nem véletlenül került hát terítékre az Echo Tv-ben, amivel kapcsolatban azonban nem azt kifogásolja, hogy például nímandnak nevezték, hanem a kódolt zsidózást. 

Hadd kérdezzem meg: Mészáros Lőrinc Echo tévéje miért nevezi Jakab Pétert JÁKOB Péternek? Mi a cél? Mi a szándék? Kinek és mit akarnak ezzel üzenni a stróman tévé új-kereszténydemokratái, a Fidesz új-polgárai? Az Auswitzban megölt dédapám miatt változtatták meg a fideszesek önkényesen a nevemet vagy ez olyan általános dolog a „polgári" oldalon? Netán a fideszes Jakab Istvánt is Jákob Istvánozzák?

– tette fel a kérdést Facebook-bejegyzésében.

Ezt a tévét az Orbán-kormány nívódíjjal tüntette ki, mondván, csak a nagy hozzáadott értékű, szellemi újdonságot tartalmazó szolgáltatások révén van remény arra, hogy Magyarország erős országgá váljon. A féktelen és egyeseket antiszemitizmusra emlékeztető Sorosozás után túl nagy hozzáadott értéket persze nem vár az ember a Fidesztől, de azért megkérdezem: a Jákobozás lenne az a nívódíjas szellemi újdonság, ami erőssé fogja tenni Magyarországot vagy ez még csak a kezdet? – tette hozzá.

 

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.