06:50 - 09:00

MOST: KeljfelJancsi

Fiala János műsora

A jobbikos Stummer Jánost támogatja a Momentum az előválasztáson

A Momentum miniszterelnök-jelöltje olyan kormányt akar, amelynek „nem a Kínai Kommunista Párt diktál", ehhez pedig Stummer János jobbikos képviselőjelöltet ajánlja a választók figyelmébe az ellenzéki előválasztáson.

2021. május 9., 14:52

Szerző:

Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök jelöltje bejelentette, hogy a békéscsabai központú, Békés megye 1-es választókerületében a Momentum Stummer Jánost, a Jobbik politikusát támogatja az előválasztáson – vette észre az atv.hu.

„A 2022-es kormányváltáshoz mind a 106 körzetben a legesélyesebb ellenzéki jelöltet kell megtalálnunk – meggyőződésünk, hogy ebben a választókerületben neki van a legtöbb esélye legyőzni a Fidesz jelöltjét. Stummer János nemrég a nemzetbiztonsági bizottság elnökeként a kínai Fudan egyetem ügyében kezdeményezett ülést – amit persze a Fidesz képviselői szabotáltak. Ha egy olyan kormányt akarunk, amelynek nem a Kínai Kommunista Párt diktál, 2022-ben minél több fideszes képviselőt nyugdíjba kell küldenünk" – írta Facebook-bejegyzésében Fekete-Győr András.

 (Kiemelt kép: Fekete-Győr András / Facebook)