A Jobbik igyekezett megnyugtatni mindenkit: nem szakadunk!

A frakció teljes egységben működik, állítják. 

2022. június 14., 12:47

Szerző:

Azt írják, a frakció hétfőn „teljes egyetértésben ülésezett és döntött, összhangban a frakció vezetőjével, Jakab Péterrel”. A Jobbik is reagált azon sajtóértesülésekre, miszerint a párt frakciójában is fogy a levegő Jakab Péter körül. A párt keddi közleménye ezt „hazugságnak” nevezte, és azt írják:

A valóság az, hogy a Jobbik frakciója a tegnapi napon is teljes egyetértésben ülésezett és döntött, összhangban a frakció vezetőjével, Jakab Péterrel”
– közölte a párt.

A közlemény szerint a Jobbik frakciója, „csak úgy, mint az előző hetekben is, teljes egységben dolgozik a párt jobboldali, konzervatív politikájának megvalósításán, és összhangban szólal fel, cselekszik a válság által nehéz helyzetbe sodort emberek megvédése érdekében”.

A teljes közlemény: A Jobbik frakciója teljes egységben működik!

Reagálva a kormányközeli hírportálok tegnapi, a Jobbik frakcióját és annak vezetését illető hazugságaira érdemes leszögezni: a valóság az, hogy a Jobbik frakciója a tegnapi napon is teljes egyetértésben ülésezett és döntött, összhangban a frakció vezetőjével, Jakab Péterrel.
A Jobbik frakciója, csak úgy, mint az előző hetekben is, teljes egységben dolgozik a párt jobboldali, konzervatív politikájának megvalósításán, és összhangban szólal fel, cselekszik a válság által nehéz helyzetbe sodort emberek megvédése érdekében. Minden ezzel ellenkező híresztelés csupán a Fidesz, illetve a hozzájuk köthető média vágyálma.

Jobbik frakció

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

(Kiemelt kép: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. március 10-én. Fotó: Ladóczki Balázs / 168.hu)