A Fidesz-közeli médiaalapítvány egyik kiadójától érkezik a Blikk kiadójának új vezetője

2019. május 23., 14:44

Szerző:

Szeptember 1-étől Kovács Tibor vezeti a Ringier Axel Springer Magyarország kiadót (RAS) - írja a Marketing&Média online kiadása. A RAS a kiadója a legnagyobb példányszámú napilapnak, a Blikknek, továbbá több népszerű életmód-, női-, gasztro-, és rejtvénymagazinnak is.

Kovács kedden távozott a kormányzati médiaalapítvány, a KESMA tulajdonában álló Lapcom Zrt. kiadó éléről, ahol 2013 óta dolgozott, 2018 óta ügyvezető igazgatója is volt a cégnek.

Fotó: Vatera

Fotó: Vatera

A tulajdonos Ringier Axel Springer Mediát vezető Mark Dekan azt nyilatkozta a kinevezés után, hogy Kovácsot „kiterjedt piacismerete, szaktudása és munkatársai iránti elkötelezettsége” is tökéletesen alkalmassá teszi a pozícióra.

Kovács Tibor Bayer Józsefet váltja az igazgatói székben, aki 30 év után távozik az Axel Springertől.

Tegnap 21:17

Megtörni látszik a kutasok ellenállása? Hétfő kora délutáni hatállyal a Mol az összes töltőállomásán 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát, vagyis – nagykereskedelmi árváltozás híján – az árrését. 

Tegnap 18:28

A Szabad Európa kiperelte az autópálya-koncessziós szerződés mellékleteit, és kiderült, hogy 15-17 ezer milliárd forintba kerülhet az adófizetőknek az, hogy a kormány kiszervezte a hazai gyorsforgalmiút-hálózat nagy részét. Az üzletet elnyerő hét magántőkealapról kiderült, hogy négy Szíjj László, három pedig Mészáros Lőrinc kormányközeli üzletember százszázalékos tulajdonában van – írja a lap.

Kedden túlnyomóan derült, száraz időre van kilátás. Európa időjárását egy kiterjedt anticiklon befolyásolja. Napközben többfelé megélénkül, kedden a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödik a délkeleti, keleti szél.