9,6 millió forintos büntetést kapott Szabó Tímea Kövér Lászlótól

A házelnök által kiszabott büntetést ma szavazta meg a parlament.

2021. október 19., 21:19

Szerző:

A Párbeszéd társelnöke 9,6 millió forintos büntetést szabott ki az Országgyűlés elnöke, Kövér László, amiért az egy olyan zászlót tűzött ki az elnöki pulpitusra, amin a Fidesz-logó és a kínai zászló látható egybe mosva, osztotta meg Szabó Tímea a Facebook-oldalán. A büntetést ma szavazta meg a parlament.

A politikus szerint 

„Orbán és a Fidesz ugyanis a Fudan Egyetem tervezett idehozatalával a Kínai Kommunista Párt fiókszervezetévé vált”.

(Kiemelt kép: Szabó Tímea Facebook-oldala)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.