75 ezer forintra büntették a Kutyapárt társelnökét

Kovács Gergelyt a katatörvény tüntetések egyikén büntették meg.

2022. július 26., 20:37

Szerző:

Járdáról lelépés: 75 ezer – írta Kovács Gergely Facebookon. A társelnök szabályszegésének pontos megnevezése a határozat szerint „közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése” volt.

Kovácsot a katatörvény tüntetések egyikén büntethették meg. Valószínűleg ez annak a tüntetésnek az eredménye, amikor éjszaka Döme Zsuzsannával együtt vitték el a rendőrök a két pártelnököt.

A poszthoz csatolta a teljes határozatot is.

(Fotó: Merész Márton)

18:05

Felkaptuk a fejünket: az év lakóháza közönségszavazásán egy kisújszállási „mediterrán” családi ház lett az első, a magyar települések látványvilágának tipikus képviselője a kádári kockaházakat követő rendszerváltás utáni korban. Hogyan terjedt el, kik alakítják az építészeti közízlést, miért esik nagyon messze a tervezők stílusa a közönség igényeitől, miért fontos a telekméret, a kert, s miféle térkövezett zsákutcába vezet az utunk – ezekről beszélgettünk Tamáska Máté egyetemi tanárral, szociológus-műemlékvédővel, a város- és falukutatás, az építészetszociológia művelőjével.

17:04

Arra kéri Áder János, volt köztársasági elnököt az LMP, hogy ne csak szóban védje a természetet, vesse latba minden befolyását a védett erdők tarvágását lehetővé rendelet visszavonása érdekében.