168 - az új időszámítás

Hogy ne a nyilvánvalóval kezdjük: ez még semmi! Azt, hogy azért nagyon is valami a 168 Óra megújulása, magyarázni is felesleges. Aki csütörtök reggel kezébe vette a hetilapot, tán rá sem ismert. Aki pedig ide kattintott - reméljük, rá sem ismer.

2021. február 4., 11:44

Szerző:

Sorjázhatnának itt a marketing szakszavak, cápás hasonlatok a fejlődésről, vagy hivatkozások a megváltozott médiafogyasztási szokásokról. Pedig utóbbiak nem változnak. Az olvasók élményekre vágynak: tartalomban és látványban egyaránt.

Az, hogy milyen élményben gazdagodott, aki a korábbi online felületünkre érkezett - azzal mi voltunk a leginkább tisztában. És tudjuk: a tartalom, mint élményfaktor sem volt mindig a legideálisabb.

A változás, ami végigsöpört a 168 Óra oldalain, készüljenek azok bár nyomdában vagy bitgyárban, szükséges és elengedhetetlen volt. Az élményt nyújtó formához pedig a tartalom is igyekszik illeszkedni. Azonban nem engedünk a 168-ból. Kritikus, a mindenkori hatalmat számon kérő, demokratikus és jogállami elvekhez és értékekhez továbbra is hűek maradunk.

De azt is megígérhetjük: ez még csak a kezdet. Az első megújulásunkat olyan innovációk követik, amilyenekkel még senki nem próbálkozott a hazai lappiacon. Célunk továbbra is az olvasói élmények színessé és felejthetetlenné tétele.

A 168 Óra brand jelenleg egész napra kínál friss híreket, a hétvégére pedig karosszék után kiáltó, tartalmas olvasnivalót. Sőt, a korán kelőknek már nézhető rádióműsorral is szolgálunk. Távlati célunk, hogy az azonnali informálódástól a szabadidő értékes eltöltéséig mindent megkapjanak olvasóink, anélkül, hogy el kellene hagyniuk minket.

Trencséni Dávid
hírigazgató