Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknek az anyagi helyzetében nagy változást hoz ez a hét

A következő 3 csillagjegy számára pozitív vagy negatív módon, de változást ígér a pénzhoroszkóp.

2023. január 9., 13:59

Szerző:

Megkezdtük január második hetét, és a pénzhoroszkóp azt jelzi előre, hogy 3 csillagjegy számára anyagi szempontból nagy változást hozhat ez a hét. Hogy melyik csillagjegyekről és milyen változásról van szó, azt alább találja.

Kos (03.21.–04.19.)

Legyen felkészülve, mert változás érkezik, és az ön eddigi tevékenységén múlik, hogy milyen jellegű, ez a hét ugyanis többszörözve fizeti vissza önnek az eddigieket. Ha korábban felelőtlenül költekezett és meggondolatlan kiadásokat vállalt, most a kiadások tovább fognak szaporodni. Amennyiben azonban jól bánt a pénzzel az utóbbi időszakban, takarékos volt és jó befektetéseket csinált, ezek meghozzák a gyümölcsüket és anyagi helyzete jobbra fordul.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika csillagjegy szülöttei számára több váratlan kiadást jelez előre a következő napokra a pénzhoroszkóp. Nem lesz olyan összegű egyik sem, ami különösebb anyagi csődöt jelentene az ön számára, de arra hatásos figyelmeztetés, hogy ne felejtse el most sem, hogy mindig szükség lehet egy kis tartalékra.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Kedvező változást ígér az ön anyagi helyzetére nézve a pénzhoroszkóp. Két dolog játszik közre egyszerre: jön egy nem várt bevétel, valamint emellé elmarad egy várt kiadás is. Külön-külön egyik sem annyira tetemes összeg, de így, hogy szerencsésen összeadódnak, már megérzi a pénztárcáján a változást.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)