Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknek extra bevétellel zárul szeptember hónap

A következő 3 csillagjegy szülöttei pénzbevételre számíthatnak még a hónap végig!

2022. szeptember 26., 14:18

Szerző:

Jó hírt tartalmaz a pénzhoroszkóp 3 csillagjegy számára! A következő 3 csillagjegyről van szó: az ő számukra a következő napok kifejezetten pozitívak lesznek pénzügyi szempontból, hozzájutnak egy kis extra pénzhez.

Rák (06.22.–07.22.)

Jó hír, hogy teljesen váratlan bevételt jelez előre a pénzhoroszkóp a Rák csillagjegyben születettek számára. Ugyan nem egy hatalmas összegről van szó, de további jó hír, hogy akár az is lehet, hogy ez a plusz bevétel rendszeres lesz a jövőben. Nézzen körül, milyen lehetőségei vannak, úgy nézi ki, valami be fog jönni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy korábbi félreértés, tévedés vagy baleset nyomán önnek (vissza)jár pénz. Nem egy vagyonról, de azért egy tisztességes kis összegről van szó, és horoszkóp azt mutatja, hogy ön még ebben a hónapban hozzájut a pénzhez.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő csillagjegyben születettek számára a hónapból hátralevő napok az értékesítésnek kedveznek. Ha van bármije, amit el szeretne adni, most van itt az ideje, hogy feltegye a netre, vagy valami más úton vevőt keressen neki, mert ha most nem talál érdeklődőt és csinál vele egy jó vásárt, akkor talán soha!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)

Horoszkóp