Napi horoszkóp, 2023. október 5.: a Kos ingerlékeny kedvében lesz, az Ikrek keresi az egyensúlyt

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. október 4., 20:00

Szerző:

Íme, az újabb napi horoszkóp. Görgessen le a saját csillagjegyéhez, hogy megtudja, mire számíthat. 

Kos (03.21.–04.19.)

Ma kifejezetten ingerlékeny kedvében lesz, de ennek a munkahelyén cseppet sem fognak örülni. Kicsit lazítson és próbáljon meg visszavenni, mert higgye el nem rossz szándékkal szólnak önhöz az emberek. Próbáljon kicsit pozitívabb lenni!

Bika (04.20.–05.20.)

Csodás ez a nap, hiszen nagyon gördülékenyen megy minden a munkahelyén és otthon egyaránt. Élvezze ki a napot, amikor stressz nélkül elmehet vásárolni vagy megihat egy italt a legjobb barátjával. Vigyázzon, hogy azért ne öntsön fel a garatra, mert másnap már több teendője lesz!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Próbálja megtalálni az egyensúlyt a karrier és a család között, de úgy érzi mindig akadályokba ütközik. Nem kell mindent egyedül megoldania, kérjen segítséget. A párja nagyon is igényli, hogy több időt töltsenek együtt, de ahhoz önnek is tennie kell.

Rák (06.22.–07.22.)

Félreértésre adhat okot, hogy ön most kicsit zárkózottabb időszakát él. Mondja el, mi zajlik önben, hol áll most az életben, vagy különben ne csodálkozzon, ha nehezebben értik meg önt! Meglátja, hogy segít is, ha beszél a problémáiról.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Amire azt hitte, hogy már rég meg van tervezve, arról kiderül, hogy mások teljesen máshogy képzelték el, mint ön. Új terveket kell csinálni közösen, ami nem feltétlenül jön a legjobbkor, de idővel belátja, hogy valóban talán egy kicsit másképp kell hozzáállni. Ebből is sokat fog tanulni! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Nagyon izgul egy közelgő projekt miatt, pedig minden, ami a sikerhez kell a kisujjából kirázza. A felettesei és a kollégái is 100 százalékig bíznak abban, amit csinál, ezért ne aggódjon, mert természetesen a dicséret sem fog elmaradni, de vigyázzon arra, hogy a pihenésre is szánjon időt, mert lassan teljesen ki fog merülni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nincs a legjobb formájában, és ezt a kollégái is megérzik. Talán csak a fáradtság, de az is lehet, hogy ön is érzi, hogy mostanában nincs minden a helyén az életében. Ideje egy nagy takarítást végezni nem csupán az otthonában, de a magánéletében is.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nagyon sokat aggódik az anyagi helyzete miatt az elmúlt napokban, ugyanis folyamatosan úgy érzi, hogy hiába dolgozik keményen és próbál félretenni, mégsem elegendő a céljai eléréséhez. Ez az állandó stressz az egészségére is rámehet, inkább próbáljon egy kicsit lazábban hozzáállni a dolgokhoz, meglátja hamarosan jön majd a jelentősebb anyagi bevétel.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy kisebb vitába a baráti társaságában, aminek a többiek egyáltalán nem fognak örülni. Érdemes lenne mindkettőjüknek elgondolkodni, hogy megéri-e valami badarságon összeszólalkozni. Ha szeretnék megtartani a békét a társaságban, akkor valamelyiküknek engednie kell. Ön lesz az? 

Bak (12.22.–01.19.)

Kellemes meglepetésen lesz része a mai napon: megszabadul egy olyan kötelezettségtől, amiből már amúgy is elege volt az elmúlt időszakban. A jó hír, hogy mostantól a munkahelyén sokkal több olyan feladattal fogják bombázni, amiket szívesen csinál.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Elakad valamiben, de segítséget kap egy olyan személytől, aki már máskor is kisegítette. Most azonban könnyen lehet, hogy eljön az idő, amikor egy komolyabb barátság vagy akár szerelem is kialakulhat kettejük között. A kérdés már csak az, hogy ön most készen áll-e bármi komolyra.

Halak (02.19.–03.20.)

Kicsit olyan érzése lesz ma, mintha haragudna a világra, de sajnos előfordulhat, hogy ezt a kollégáin fogja kitölteni. Ha teheti próbáljon meg kicsit nyugodtabban állni mindenhez és mindenkihez is. Ez most egy nehezebb időszak, de hamar túljut rajta.

(Kiemelt kép: Shutterstock)