Napi horoszkóp, 2022. április 11.: több csillagjegy sorsa is új fordulatot vesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. április 11., 00:02

Szerző:

Ma is jelentkezünk a friss napi horoszkóppal! Olvassa el, mit üzen az asztrológia mára az ön csillagjegyének!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan partnerség, amely az évek során jól szolgált  az ön számára, jelenleg nehéz időszakon megy keresztül, de még mindig bőven van benne élet, szóval eszébe se jusson bedobni a törülközőt. Találjanak új utakat céljainak közös elérésére.

Bika (04.20.–05.20.)

 

Mentálisan és fizikailag is jobban fogja magát érezni az elkövetkezendő időszakban. Habár hirtelen úgy érezhet, hogy rengeteg változás történik, szánja a napot arra, hogy elgondolkodik, mit is szeretne valójában és minden kétség nélkül a helyes utat fogja megtalálni. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Lehet, hogy először úgy érzi majd, hogy nem lelkesedik egy jó barátja terve iránt, de sokkal motiváltabb lesz, amikor rájön mekkora a tét. Nem csak a barátai, de ön is profitálhat a nagyszerű sikerből, ezért érdemes kitartania és segítenie a társainak. 

Rák (06.22.–07.22.)

A hétfői nap során valakivel meg kell küzdenie, aki verbálisan agresszívnak is tűnhet, de ne aggódjon mert semmi olyat nem tud mondani, ami ténylegesen ártana önnek. Maradjon nyugodt és ne hagyja, hogy elrontsa a jó kedvét. Az este nem várt meglepetéseket tartogathat. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ez a hét a kemény munkáról fog szólni, különösen az első napok. A kollégái és a felettesei le lesznek nyűgözve attól, hogy mennyire odateszi magát egy-egy nehezebb feladat során, méghozzá a hibákat is hamarabb kiszűri mint eddig valaha.  Ám azért, esténként ne felejtsen el lazítani.

Szűz (08.23.–09.22.)

Mivel ön inkább ragaszkodik a kipróbált és megbízható módszerekhez, nem fog örülni, ha egy kolléga új megközelítést alkalmaz a közös munka során. De ne panaszkodj emiatt, mert a munkatársa valószínűleg pontosan tudja, hogy mit csinál és az új módszerből akár még önnek is származhat haszna. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A héten előnye származhat abból, ha egy kicsit visszavesz a tempójából. Habár a kemény munka fontos és a mindennapjai része, talán ha a héten kicsit lazábban veszi a dolgokat sok olyan dolog feltűnhet a munkahelyén, ami eddig elkerülte a figyelmét. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai nap során többször érezheti úgy, hogy nem sikerül kifejeznie magát. Ne féljen használni a szavakat! Mondja el a kollégáinak, felettesének, vagy éppen a párjának, ha valami bántja. Az érzései nagy valószínűséggel megértésre fognak találni. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Vigyázzon arra, hogy tisztességesen játsszon. A munkahelyén nem várt siker érheti, de fontos, hogy emlékezzen arra, hogy mindezt a megfelelő tudásával is megkaphatja, nem kell másokkal összetűzni annak érdekében, hogy a felettesei elismerjék, mindazt amit tesz.

Bak (12.22.–01.19.)

Mostanában igen szürkének és egyhangúnak érzi a napjait. A jó hír, hogy ez hamarosan változni fog! Egy régi barát felbukkanása új megvilágításba helyezheti az ön életét is. Ne féljen megosztani az érzéseit, mert olyan löketet kaphat, ami csak előrébb lendítheti a céljai és álmai elérésében.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Szűkítse le a teendőit két-három dologra a következő napokban. Igen, persze, mindent akar egyszerre de nem számít, milyen tehetséges, ha túlhajszolja magát. A munka mellett szánjon időt a kikapcsolódásra is, sokkal produktívabb lesz, ha elegendőt alszik, és néhány órát olvasással, vagy egy finom étel elkészítésével tölt. 

Halak (02.19.–03.20.)

Az élet túl rövid ahhoz, hogy jelentéktelen vitákra pazarolja az idejét, ne tegyen energiát abba, hogy valaki olyat bosszantson fel, aki ártottönnek nem régiben. Az energiáját inkább a karrierjébe és a magánéletébe fektesse, ugyanis sikerek és boldog szeretetteljes kapcsolatok jöhetnek.