Napi horoszkóp, 2024. szeptember 27.: a Bikára sok jó dolog vár ma, a Vízöntő elnyerheti valaki bizalmát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. szeptember 26., 20:05

Szerző:

Hurrá, küszöbön a hétvége, itt a pénteki napi horoszkóp! Olvassa el, mit ír az ön csillagjegyének!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy ismerőse nagyon rosszul fogalmaz meg egy üzenetet, amit ön félre is fog érteni, illetve nem fogja elnyerni a tetszését. Adjon lehetőséget az illetőnek arra, hogy kimagyarázza magát, mert nem rossz szándékkal, csak ügyetlenül fejezte ki magát.

Bika (04.20.–05.20.)

Fáradtan indul a reggel, kicsit mintha bal lábbal kelt volna. Próbáljon kicsit pozitívabban állni a dolgokhoz, mert rengeteg jó dolog vár önre a nap folyamán, sőt többen is tanácsot fognak kérni öntől, azért mert bíznak a szakértelmében és a tudásában! 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ezen a napon előkerül egy régen eltűnt, fontos dolog. Természetesen örülni fog, de könnyen lehet, hogy olyan emlékek is felszínre törnek, amikkel jobb lesz megbirkózni a napokban, ha nem szeretne később fájdalmat érezni a múlt kísértéséből kifolyólag.

Rák (06.22.–07.22.)

Képtelenség ennyi teendőt egyszerre elvégezni. Mi a megoldás? Szelektáljon! Mi az, amit tényleg még ma meg kell csinálni, és mi az, ami kevésbé sürgős? Ha nem marad elég ideje a pihenésre, abból később baj lehet, és az egészsége is rámehet.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma végre úgy érzi, hogy kiélheti a kreativitását! Egy olyan hobbit fog találni, amiben tényleg kiteljesedhet és a lelki békéjét is megtalálja. Szánja ezt az időszakot arra, hogy kikapcsolódjon és közelebb kerüljön önmagához!

Szűz (08.23.–09.22.)

Több tippet és tanácsot kap majd ma arra nézve, hogy valamit hogyan tegyen. Lesz köztük jó és rossz tanács is, és nem feltétlenül lesz egyszerű eldönteni, hogy melyik melyik. Talán egy kicsit meg kell nyugodnia, és mélyen elgondolkodnia, aztán rájön, hogy már tudja is a választ.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Úgy érzi, elveszthette valakinek bizalmát. Egy módon szerezheti vissza: ha őszinte lesz és nem próbálja kihúzni magát az alól, ha valamit tényleg elkövetett az illető ellen. Nehéz belátni, ha hibázunk, de néha szükséges, ha meg akarjuk menteni a kapcsolatot. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Régóta fáradozik valamin, de ma kiderül, hogy bizonyos változások miatt a munkája nagy része kárba vész. Érthető, hogy ez most megviseli, de próbálja meg továbbra is a maximumot nyújtani, mert mindenki számít önre! Ne keseredjen el, meglátja, így is megéri!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma valakinek hatalmas szüksége lesz a törődésére. Fontos, hogy most ne alkosson véleményt, ne ítélkezzen. Vannak azok a pillanatok, amikor nem tehetünk mást, csak támogatást nyújtunk, hogy a másiknak egy kicsit jobb legyen.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan személytől fog ma segítséget kapni, akivel egyáltalán nem felhőtlen a kapcsolatuk, de ma végre sikerül közös nevezőre jutniuk és talán újra egymásra találhatnak, hogy barátként a jövőben is támogassák egymást. Furcsa, de vidám nap elé néz. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma elnyerheti valaki bizalmát, de nem mindegy, hogyan csinálja. A legbiztosabban célravezető az, ha őszinte lesz, és megmutatja, hogy ön is sebezhető. Önnek is meg kell nyílnia ahhoz, hogy mások a bizalmukba fogadják. Kettőn áll a vásár...

Halak (02.19.–03.20.)

Fontos, hogy elengedje a füle mellett mások véleményét és inkább a saját megérzéseire, elveire hallgasson. Töltse az idejét olyan emberekkel, akik támogatják, ne legyen túl sokat azok mellett, akikből csak a negatív energiák áradnak!

(Kiemelt kép: Shutterstock/ShotPrime Studio)