Napi horoszkóp, 2023.10.04.: A Bika már a hétvégét várja, a Nyilas közel kerül egy munkatársához

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. október 3., 20:04

Szerző:

Alább találja a szerdai napi horoszkópját. Íme, milyen napja lesz ma az egyes csillagjegyek szülöttjeinek. 

Kos (03.21.–04.19.)

Egy nagy félelme sajnos ma valóra válik, de a jó hír az, hogy hamar rájön, hogy sokkal jobban kezeli, mint azt gondolta. Sőt, ez a rossz élmény lehetőséget ad arra, hogy tanuljon és fejlődjön. Minden csak nézőpont kérdése. Ön mit választ?

Bika (04.20.–05.20.)

Még nincs itt a hétvége, és ön ezt nagyon is bánja. Próbáljon meg egy kis színt vinni a szürke hétköznapokba. Sőt, ha kicsit nyitottabb, akkor hamarosan egy hobbi találhat önre, amiből később hivatás is lehet. Meglátja, hogy hamarosan minden értelmet nyer.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan feladatot kap ma a munkahelyén, amihez semmi kedve nem lesz, és ezt bizony a felettese is látni fogja, hogy nem szívesen dolgozik ma. Próbáljon meg kevésbé unott arcot vágni, mert ebből még nagy vita is lehet a nap végére, azt pedig senki sem szeretné.

Rák (06.22.–07.22.)

Rendet szeretne tenni az életében, valamint a lakásában is. Szerencsére az utóbbihoz lesz segítsége, egy barátja vagy rokona önként fogja felajánlani. Közben egy nagyon fontos dolgot is sikerül megbeszélniük, így nagy teher kerül le a válláról.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Rendkívül sikeres nap elé néz. A munkahelyén minden gördülékenyen fog menni, sőt egy új projekt beindításához is megkapja a szükséges erőforrásokat. A jó hír pedig, hogy a magánéletében is lényegi változások fognak történni, sőt egy új szerelem is betoppanhat az életébe. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Túlhajtják a munkahelyén, de ön ezt nem bánja, mert addig sem kell foglalkoznia a párkapcsolati problémáival. Nos, nem bújhat ki a felelősség alól örökké, szóval a nap végén, amikor hazamegy bizony ugyanúgy ott lesznek a megoldásra váró problémák.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Talál egy csodálatos módszert arra, hogy az önt nyomasztó stresszt csökkentse. Pont jókor, mert különösen jól fog jönni ezekben a napokban, hogy megfelelően tud fókuszálni a munkára, illetve igazán jelen tud lenni a párjával együtt töltött pillanatokban.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Új időszak kezdődik a karrierje és a magánélete szempontjából is. Rengeteg mindent sokkal tisztábban fog látni, mint korábban, így könnyebb lesz meghoznia azokat a döntéseket, amiket eddig inkább halogatott. Egy fontos személy pedig be fog lépni az életébe.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Jó hangulatban fog telni a ma nap a munkahelyén, sőt egy kollégájával még közelebb kerülhetnek egymáshoz. A meglepőbb az lesz, ha a munkatársa randevúra hívja, ön pedig hirtelen majd nem tudja, hogy mit mondjon. Fel kell tennie a kérdést magának, hogy ön mit érez. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy rokonával csúnyán összeveszhetnek, de az igazság az, hogy nem feltétlenül van igaza bárkinek is. Biztos, hogy kell még konfliktus a családjukba? Próbáljanak meg inkább kompromisszumokat kötni, mindketten jobban járnak.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A párja ma meglepheti önt a figyelmességével és a kedvességével. Legyen ön is egy kicsit lelkesebb, mert talán a partnere most tényleg jóvá szeretné tenni az elmúlt napok hibáit. Ha úgy érzi, hogy nem nyitott, akkor talán ideje elgondolkodniuk, hogy biztos együtt képzelik-e el a jövőt.

Halak (02.19.–03.20.)

Ma egy olyan személyen fog segíteni, akivel korábban nagyon közel álltak egymáshoz, de az élet elsodorta önöket egymástól. Az biztos, hogy a helyén van a szíve, és a rengeteg támogatás, amit adni fog nagyon sokat fog jelenteni annak a bizonyos illetőnek. Talán arra is van esély, hogy a barátságukat újrakezdjék?

(Kiemelt kép: Shutterstock)