Napi horoszkóp, 2023. szeptember 29.: az Oroszlán akadályba ütközik, a Vízöntő a párja figyelmére vágyik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 28., 20:00

Szerző:

Olvassa el, hogy mit ígér önnek a napi horoszkóp.

Kos (03.21.–04.19.)

Ezen a napon előkerül egy régen eltűnt fontos dolog. Természetesen örülni fog, de könnyen lehet, hogy olyan emlékek is felszínre törnek, amikkel jobb lesz megbirkózni a napokban, ha nem szeretne később fájdalmat érezni a múlt kísértéséből kifolyólag.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy ismerőse nagyon rosszul fogalmaz meg egy üzenetet, amit ön félre is fog érteni, legalábbis egyáltalán nem fogja elnyerni a tetszését. Adjon lehetőséget az illetőnek arra, hogy kimagyarázza magát, mert valószínűleg nem a rossz szándék állt mögötte.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan titkot tud meg, ami sokkolni fogja, és nehezen birkózik meg vele. Ez az egész ügy a lelki egészségére is rámehet, ezért gondolja át, hogy biztos megéri-e ebbe beleavatkozik. Talán a legtisztább lenne, ha mindenki színt vallana mindenkinek és tiszta lappal indítanának. 

Rák (06.22.–07.22.)

Sokkal energikusabb és vidámabb lesz, mint az elmúlt időszakban. Ez azt hozza magával, hogy a szociális élete is fellendül és a barátságai sokkal inkább előtérbe kerülnek az életében, sőt ezáltal akár hamarosan egy új szerelem is beköszönthet az életébe.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy igen nagy akadályba ütközik ma a munkahelyén és valamiért az első reakciója a panaszkodás lesz. Gondolja át kicsit jobban az ügyet mert elképzelhető, hogy a megoldást tudja, csak annyi időt elfecsérel, hogy elsőre nem ugrik be, mit is kellene tennie. Álljon kicsit pozitívabban az élethez, mert hamarosan csodálatos időszak következik az életében.

Szűz (08.23.–09.22.)

Van egy olyan rokona vagy barátja, akinek egyszerűen képtelen nemet mondani, pedig ma jöhetne el az az alkalom, amikor egyszer végre tényleg megteszi. Nyilván egy olyan személyiség, aki ott segít, ahol tud, de muszáj határokat meghúznia különben kifogják használni a kedvességét és az odaadását. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Elképesztő mennyiségű flörtben lesz ma része. A munkahelyén és a barátai közül is lesz valaki, aki nem fél kifejezni az érzéseit ön felé. Muszáj azonban döntenie, mert azt tudnia kell, hogy sokáig nem tarthat két vasat a tűzben. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Könnyen a szakítás szélére sodródhatnak a párjával, mert nem hajlandóak kompromisszumot kötni, és állandóan harcolnak egymással, és a saját igazukért. Ideje lenne egy kis időt külön tölteniük, és átgondolniuk, hogy együtt tervezik-e a jövőt.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy fontos ügyet kell megoldania egy olyan családtagjával, akivel általában nincs meg az összhang. A jó hír, hogy most a közös jó ügy érdekében sokkal nyitottabbak lehetnek egymás felé, és még a végén egy nagy családi békülés lesz a sztori vége.

Bak (12.22.–01.19.)

Dühös lesz a világra, mert semmi sem akar úgy alakulni, ahogy tervezte. Úgy érzi, hogy a világ összeesküdött ön ellen. Próbáljon meg ne a negatív dolgokra figyelmet fordítani és a munkájában egy olyan projektet vihet ma véghez, ami után nem marad el a jutalom sem, sőt ez fizetésemelést is jelenthet.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A párja egyáltalán nem érzi, hogy önnek most figyelemre lenne szüksége, és ez konfliktusokat szülhet. A háborgás helyett inkább kösse le magát és szervezzen saját programokat a barátaival vagy a családtagjaival. Csak saját magára van szüksége, hogy boldog legyen.

Halak (02.19.–03.20.)

Úgy érzi elvesztette egy igazán jó barátja bizalmát. Egy módon szerezheti vissza, ha őszinte lesz és nem próbálja kihúzni magát az alól, ha valamit tényleg elkövetett az illető ellen. Nehéz belátni, ha hibázunk, de néha szükséges, ha megakarjuk menteni a kapcsolatot. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

 

Horoszkóp