Napi horoszkóp, 2023. szeptember 12.: Az Ikrek nagy lehetőség előtt áll, a Nyilas csalódni fog

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 11., 20:00

Szerző:

Kíváncsi, hogy mit ígér önnek a napi horoszkóp keddre?

Kos (03.21.–04.19.)

Komoly vitába keveredhet a munkahelyén, de gondolja át, hogy biztosan csak a másik ember a hibás vagy talán ön sem úgy kezel minden helyzetet, ahogy kellene. Jobb, ha higgadtan hozza csak meg a komoly döntéseit, különben később megbánhatja.

Bika (04.20.–05.20.)

Nem akar hinni a fülének, amikor megtudja, hogy a barátai miben mesterkednek. Nos, a helyzet az, hogy igazából csak jót szeretnének önnek, és ez most az a helyzet, amikor inkább csak sodródjon az árral, mert könnyen lehet, hogy élete egyik legszebb időszaka jön nekik köszönhetően.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A munkahelyén ma mindent sokkal derűsebben fog látni, sőt a főnökének lesz egy ajánlata, amit érdemes lesz jól átgondolni, mert nagy karrierlépési lehetőség lenne, valamint anyagilag sem lenne rossz ötlet. Vigyázzon azonban, mert nem minden kolléga fog örülni a sikereinek.

Rák (06.22.–07.22.)

Ma sokat csörög a telefonja, és egy perc nyugalma sincsen, de az igazság az, hogy önnek kell a sarkára állnia, és azt mondani, hogy elég. Egyre többen lépik át az ön határait, szóval ideje megmondania, hogy mikor elég. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy igazi pénzesőre számíthat a mai napon, és nem akarja elhinni, hogy mekkora szerencséje van. Vigyázzon azonban, hogy ne ossza meg túl sok emberrel a jó hírt, mert lehet, hogy lesz valaki, aki nem ön mellett játszik. Legyen résen! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma nincs sok kedve kimozdulni, de nem fogja megbánni, ugyanis új embereket ismerhet meg, akiknek akár nagy szerepük is lehet az életében hamarosan. Egy új munkalehetőség is a láthatáron van, szóval ne csüggedjen, mert tényleg mesés időszakok jönnek!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Véresen komolyan vette a párja megjegyzését pedig könnyen lehet, hogy tényleg csak viccelődni akart. Ha azt akarja, hogy a dolgok rendeződjenek, akkor ön is legyen nyitottabb, különben a probléma csak úgy magától nem fog megoldódni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Talán a véletlennek köszönhető, hogy az a bizonyos személy újra bekerült az életébe? Nos, talán egy kicsit alaposabban át kell gondolnia, hogy mit akar, de az biztos, hogy van befejezetlen ügyük. Ne féljen attól, hogy egy fejezet újra megnyílik az életében.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Csalódást okoz ma önnek egy barátja, de az igazság az, hogy nem volt mögötte rossz szándék, inkább csak minden nagyon kellemetlenül jött ki. Legyen egy kicsit lazább, és próbálja meg ne annyira a szívére venni a dolgokat. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egyre jobban kommunikálja a munkahelyén a szükségleteit, és ez a kollégáknak, valamint a főnököknek is feltűnik. Meglátja, hogy lassan ez az új hozzáállás előléptetéshez és fizetésemeléshez fog vezetni, sőt egy külföldi lehetőség is szóba jöhet.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A szerelmi életében ma nagy felfordulások lesznek, de szerencsére a barátai mindenben támogatják, valamint az egyikőjük egy nagyon tanáccsal fogja ellátni. Érthető, hogy fél az újtól és az ismeretlentől, de közben csodálatos dolgokról maradhat le. 

Halak (02.19.–03.20.)

Ha nincs különösebb problémája a munkahelyén, akkor jobban teszi, ha nem generálja fölöslegesen a feszültséget, mert a kollégái ezt nem fogják jó szemmel nézni. Inkább törekedjen arra, hogy minél jobb kapcsolatokat alakítson ki a jövőre való tekintettel.

(Kiemelt kép: Shutterstock)