Napi horoszkóp, 2023. október 30.: a Nyilas kavicsot dob a tóba, a Vízöntőnek jóleső búcsúban lehet része

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. október 29., 20:01

Szerző:

Egy újabb rövid munkahét kezdődik ezzel a hétfővel – nézzük meg, mit ígér mára napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Gyerekkorának egyik meghatározó alakja kap ma fontos szerepet az ön életében. Egyikük – vagy ön, vagy ő – megpróbálja ott folytatni, ahol annak idején abbamaradtak a dolgok, de ez nem lesz egyszerű. Meg fogja látni, kettejük közül valaki sokkal többet változott, mint a másik!

Bika (04.20.–05.20.)

Ezzel a hétfővel igazán termékeny időszak kezdődik a Bika csillagjegy szülöttei számára. Ami projektet, viszonyt, vállalást most elkezd, abból a jövőben hatalmas haszna származik majd. Higgyen a megérzésének, az ötletének, a lelkesedésének, vágjon bele!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Meg kell válogatnia, hogy mikor és kinek mutatja ki, hogy kétségei vannak, és mikor érdemes rezzenéstelen magabiztossággal haladnia előre bízva abban, hogy jól sül majd el a dolog a végén! Mert ma lesz olyan szituáció, amikor a legjobb megoldás az, ha úgy csinál, mintha halálbiztos lenne a dolgában, még akkor is, ha nem 100%-ig ez a helyzet.

Rák (06.22.–07.22.)

Olyasvalaki kerül ma az ön környezetébe, aki azt mondja, amit ön hallani akar. Borzasztó kényelmes érzés ez, és igen, megérdemli, hogy legalább most, legalább egy kis időt a komfortzónájában töltsön, hogy ne kelljen minden tettét, mondatát és véleményét külön megvédenie, megindokolnia. Csak arra vigyázzon, hogy ne tévessze szem elől, mi az, ami csak jól hangzik, és mi az, ami tényleg igaz is.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Annyiszor kellett már emelkedőn felfelé futnia, hogy bár most is szükség van az izmaira, eltelt annyi idő, hogy mostanra megedződött. Tudta, hogy egyszer könnyebb lesz, és tényleg, most eljött az idő, amikor ráeszmél, hogy szinte már fel sem tűnik a szintkülönbség.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan személlyel hozza össze a sors, akinek nagyjából mindene megvan, ami önnek – plusz még valami. A rivalizálás vagy az irigység is természetes reakció lehetne erre, de küzdjön a negatív impulzusok ellen, mert benne van a pakliban, hogy önöknek kettejüknek valami izgalmasat tartogat a sors, amennyiben meg tudják találni a közös nevezőt.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Borotvaélen táncol, és akár bevallja önmagának, akár nem, részben pont ez az érzés vonzza: hogy nem lehet tudni, hogyan dől el a dolog, mi lesz a vége. Csomó ideig folytathatja még ezt a játékot, csak tartsa észben, hogy lehet, hogy más előbb rá fog unni, mint ön.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ez a nap arra hívja önt, hogy egy önzetlen jócselekedetet vigyen végbe. Ne feledje: a jóval jót tesz akkor is, ha önnek szintén származik belőle valamennyi személyes előnye, mint ahogy ez ebben az esetben is meg fog történni. Jópontot szerez valakinek a szemében ezzel a cselekedetével, amiből később haszna származhat.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma egy olyan dolgot csinál majd, kedves Nyilas, amiről soha senki nem fogja megtudni, hogy ön tette azt. Talán maga a dolog nem hullik bele azonnal a semmibe, de ha vet is valami kis hullámot, azt biztosan senki nem fogja megtudni, hogy ön dobta bele azt a kavicsot az univerzum végtelenül mély tavába. Ez a hétfő megmutatja önnek: néha pontosan ezek a visszhangtalan, észre nem vett dolgok a legszebbek, van, amikor ezekért éri meg a legjobban! Ez a pillanat csak az öné lesz!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy trió tagjaként élheti meg ennek a napnak a legszebb pillanatait – különösen akkor, ha nem feledkezik meg arról, hogy bár sok mindenben hasonlítanak egymáshoz, mindhárman külön egyéniségek és másképp tudják a dolgokat előremozdítani.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy jóleső búcsút hozhat ez a nap, ha ön is úgy akarja: el tud végre engedni valamit vagy valamit, ami rengeteg keserűség és negativitás forrása volt már jó ideje. Persze nem csak keserűség és negativitás forrása volt, de a pozitívumokat is beleszámítva – megéri még ezt folytatni? Öné a döntés, de az univerzum mindenesetre ezen a hétfőn rámutat egy nyitott ajtóra: ha akar, itt most leléphet.

Halak (02.19.–03.20.)

Olyan helyzetben, pozícióban, társaságban találja majd magát ennek a hétfőnek az egyik legemlékezetesebb pillanatában, ahova nem való. Talán szerezhet itt egy-két érdekes tapasztalatot, de alapvetően nem érdemes keresztre feszülnie, hogy ott maradjon. Talán kínos lelépni, de minél kevesebb időt tölt ott, annál kevesebb időt veszteget el.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alissa Kumarova)