Napi horoszkóp, 2023. november 17.: a Kosnak semmi sem halad a terv szerint, a Bak életébe visszatér egy fontos személy

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. november 16., 20:00

Szerző:

Íme, a pénteki napi horoszkóp. Mutatjuk, mit üzen önnek az asztrológia! 

Kos (03.21.–04.19.)

Nehéz napja van a munkahelyén, ugyanis semmi sem akar a terv szerint haladni. Fontos azonban, hogy kicsit vegye lazábbra a dolgokat, mert felesleges olyan dolgokon idegesítenie magát, amiket valójában nem tud irányítani. Inkább örüljön annak, hogy mindjárt hétvége!

Bika (04.20.–05.20.)

A baráti társaságában nagy konfliktus alakul ki, és bizony ön abba a helyzetbe kerül, amikor nem tudja pontosan eldönteni, hogy kinek az oldalán álljon. Talán a legjobb, ha nem is ezen gondolkodik, hanem azon, hogyan békíthetné ki a feleket. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

 A párjával nagyon egymásra hangolódnak, és a mai nap csak arról fog szólni, hogy minőségi időt töltsenek együtt. A jó hír, hogy mindkettőjükben megszületik egy fontos elhatározás, ami nagy hatással lesz a kapcsolatukra pozitív értelemben.

Rák (06.22.–07.22.)

Nincs jó passzban, és ez annak is köszönhető, hogy túlságosan sokat dolgozik, a pihenésre pedig már alig marad ideje. Muszáj egy kicsit visszavennie a tempóból, mert ez a hajtás akár az egészségére is rámehet. Gondolja át, hogy mit csinálhatná a hétvégén, ami segíteni fog a feltöltődésben.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A felettese egy remek ötlettel áll elő. Most lehetősége lesz arra, hogy megmutassa, mennyire kitartó. A végén pedig könnyen lehet, hogy hamarosan egy előléptetést fog kapni, aminek természetesen nagyon fog örülni. Hajrá, adjon mindent bele!

Szűz (08.23.–09.22.)

Nincs humora ma túl sok mindenhez, és a munkahelyén, valamint a magánéletében is megoldandó feladatok várnak önre. A jó hír, hogy segítségére lesz egy kedves barátja, aki támogatást nyújt, és útmutatást azzal kapcsolatban, hogyan hozzon meg olyan döntéseket, amelyek az ön javait szolgálják.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nem tud bízni a párjában, ami nagy konfliktust szülhet kettejük között. Muszáj, hogy őszintén beszéljen az érzéseiről, különben nem lesz lehetőségük arra, hogy megbeszéljék a dolgokat, és javítsanak a kapcsolatuk minőségén. Legyen nyitottabb! 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma az egyik régi nagy álmának megvalósításához kerül egy kicsit közelebb. Persze a cél még így is messze van, sokat kell még dolgoznia, de ma óriási lépést tehet a megvalósítás érdekében, és ez okot fog adni arra, hogy este a barátai társaságában ünnepeljen.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan ajánlatot kap, ami miatt bizonytalanná válik, és nem tudja meghozni a döntést.  Ne adjon azonnal választ, ne kapkodjon, hanem járja jól körbe a témát. Annyi a titok azonban, hogy a szívére is hallgasson, és akkor biztosan minden sokkal könnyebben fog menni. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan személlyel fut össze, aki anno nagyon fontos szerepet játszott az életében Lenne mondanivalója az illetőnek, de most ez nem az az alkalom, amikor mély beszélgetést tudnának lefolytatni. Talán fel kellene keresnie, amikor kicsit több szabadideje van.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Aggódik az anyagi helyzete miatt, de közben a nap folyamán egy olyan ajánlat jöhet önnel szembe, ami végül minden problémát megoldana. Ne hagyja, hogy az önbizalomhiány miatt féljen tenni az ügy érdekében. Muszáj megpróbálnia, mert hatalmas sikere lehet! 

Halak (02.19.–03.20.)

Egy új barátra tehet szert a munkahelyén, akivel akár egy közös ötletüknek nagy sikere is lehet. Vigyázzon azonban, hogy egyikőjük se próbálja a másikat túlszárnyalni, ugyanis a titok pont a csapatmunkában és az együttműködésben lesz.

(Kiemelt kép: Shutterstock)