Napi horoszkóp, 2023. március 21.: a Rákra élete egyik legfontosabb beszélgetése vár, az Oroszlán utazni készül

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. március 20., 20:00

Szerző:

Mutatjuk, hogy mit ígér a napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Ma bizony eljön az ön ideje! Olyan energikus lesz, hogy minden feladat nagyon könnyű falat lesz önnek a munkahelyén, és természetesen a munkatársai is látni fogják, hogy mennyire a toppon van. Ebből hamarosan előléptetés lesz!

Bika (04.20.–05.20.)

Ne töltse ki a kollégáin a haragját csak azért, mert a családi életében problémái vannak. Muszáj, hogy ezzel a rossz érzéssel saját maga küzdjön meg, ha pedig nem megy, akkor beszéljen valakivel, akire mindig számíthat. Jól fog esni önnek!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Csúnya konfliktusba keveredik egy barátjával, de itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. Ha problémája van, önnek is nyugodtan és higgadtan el kell mondani, hogy mi bántja a lelkét, mert a másik fél nem fogja magától kitalálni.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy fontos beszélgetésben lesz ma része egy kollégájával, ami után erősen el fog gondolkodni, hogy a jó helyen van-e. Lehet érdemes lenne böngészni az álláshirdetéseket, mert hamarosan jön egy lehetőség, amit nem fog tudni visszautasítani. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma nagyon könnyen célba ér bárkinél! Olyan üzletet köthet, ami remek hatással lesz az anyagi helyzetére, sőt akár a siker után még egy utazásszervezés is belefér az idejébe. A kérdés már csak az, hogy hova menne szívesen? 

Szűz (08.23.–09.22.)

A párjának ma nagy szüksége van önre, de nehezen tudja kifejezni, hogy támogatja. Próbáljon meg apróságokkal kedveskedni, de ha egyáltalán nem ér célba, akkor talán itt az ideje, hogy leüljenek beszélni arról, hogy miért kommunikálnak el egymás mellett. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A jó kedve ragadós lesz, és a kollégáinak is fel fogja dobni a napját! Nem csupán a munkaidőben lesz remek a hangulat, de könnyen lehet, hogy már az esti programot is megszervezik délelőtt. Vigyázzon azonban, hogy ne öntsön fel túlságosan a garatra!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan személy veszti el a bizalmát, akiben mostanáig 100 százalékosan hitt és megbízott. Érthető, hogy hatalmas a csalódás, de gondolja át, hogy tényleg nem-e menthető meg a kapcsolat vagy megéri adni még egy esélyt az illetőnek.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy új barát érkezik ma az életébe, aki nagy hatással lesz az elkövetkezendő hónapokra, évekre is. Van egy bizonyos közös hobbi vagy érdeklődési kör, ami miatt nagyon komoly beszélgetésben lesz részük, és úgy fogja érezni, mintha már ezer éve ismernék egymást. 

Bak (12.22.–01.19.) 

Ma nagyon nincs kedve emberek között lenni, úgy érzi, hogy fizikailag és mentálisan is kimerült. Lehet érdemesebb lenne egy szabadnapot kivennie, mert a munkahelyén sem fog így remekelni, sőt akár még összetűzésekbe is keveredhet.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Összecsapnak a feje felett a hullámok a munkahelyén, de ne aggódjon, mert pont egy olyan kollégától fog segítséget kapni, akire nem is számított, de nagyon fog örülni neki, mert érezni fogja, hogy nincs egyedül a bajban.

Halak (02.19.–03.20.)

A szerelem lehet, hogy pont ma talál önre kedves Halak, ugyanis a kisugárzáson nem fog múlni! Egy igazi energiabomba lesz, amit a környezetében mindenki látni fog, és bizony valakinek nagyon fel fogja kelteni az érdeklődését. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp