Napi horoszkóp, 2023. március 14.: a Bika egy kollégájában csalódik, a Halak életébe visszatér egy régi barát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. március 13., 20:00

Szerző:

A napi horoszkóp szerint bonyodalmakból és szerelmi ügyekből nem lesz hiány kedden! 

Kos (03.21.–04.19.)

Teljesen elbizonytalanodik egy munkahelyi feladat miatt. Felesleges ennyire rágörcsölnie a témára, mert tudni fogja, hogyan oldja meg a leghatékonyabban, valamint a kollégái is ott lesznek, hogy segítsék önt az ötleteikkel.

Bika (04.20.–05.20.)

Ma nagy csalódás érheti kedves Bika! Egy kollégájáról ki fog derülni, hogy nem az, akinek mutatja magát. Ne ostorozza saját magát azért, amiért nem látta  jeleket, hiszen ön mindig a legjobbat látja mindenkiben. Beszélje ki a problémákat a párjával, ott lesz önnek, hogy segítsen. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Képtelen elengedni egy bizonyos témát, ami még a hétvégén jött szóba a párjával. Vigyázzon azonban, mert a partnere hamar meg fogja elégelni, ha továbbra is a bántó stílusban fejezi ki az érzéseit. Inkább üljenek le, és higgadtan beszéljenek meg mindent. 

Rák (06.22.–07.22.)

Egy váratlan dolog történik ma a munkahelyén, sőt úgy fogják érezni, hogy sokak alatt rezeg a léc. Ön szerencsére az elmúlt időszakban csak csupa jó dolgot tett a munkahelyén, így nincs veszélyben, de a lelki állapotára komoly hatással lehetnek a történtek, beszéljen valakivel róluk!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy családtagjától kell kérnie valamit, de fél az elutasítástól. Nos, ne féljen, mert a rokonai tényleg azon vannak, hogy segítsenek önnek, és ott legyenek a bajban. Meglátja, hogy ön is jobban fogja érezni magát, ha őszintén mer kommunikálni a szeretteivel. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma végtelen nagy türelemre lesz szüksége a munkahelyén, mert úgy fogja érezni, hogy a főnöke állandóan csak önnel szórakozik, és minden nehéz feladat önre hárul. Ha úgy érzi, hogy igazságtalanság éri, itt az ideje, hogy felszólaljon a saját érdekében.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy barátja egy remek közös lehetőséget ajánlott önnek, de egyelőre nem tudja, hogy ez a bizonyos dolog most beleférne-e az életébe. Azzal sincs baj, ha nem, de ne feledkezzen meg a barátjáról, aki már nagyon várja öntől a választ. Hallgasson a szívére!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma egy véletlennek köszönhetően érdekes találkozásban lesz része. Ez a találkozás és ez az új személy egy nem várt munkalehetőséget hozhat önnek, sőt könnyen lehet, hogy akár külföldi tervek is szóbajönnek hamarosan az életében. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Kinyílt a világ ön előtt! Az új szerelem az életében teljesen megváltoztatta a nézőpontját, és már sokkal bátrabban mer belevágni olyan dolgokba, amelyektől korábban rettegett. Az biztos, hogy a karrierjében és a magánéletében is csupa öröm éri a mai napon is. 

Bak (12.22.–01.19.) 

Ma minél gyorsabban szeretne végezni a munkájával, de vigyázzon, mert ebből a rohanásból még nagy baj lehet. Érdemesebb lesz a fontosabb feladatokat többször átnéznie, mert könnyen megeshet, hogy hibázni fog, amit a felettesei nem fognak túlzottan értékelni.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Szerelem terén teljesen el van veszve, és fogalma sincsen, hogy mit szeretne. Talán ez az a nap, amikor egy kicsit egyedül, befelé fordulva kell átgondolnia, hogy mire vágyik, de az is könnyen lehet, hogy először saját magát kell szeretnie, és utána másokat.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy régi barátja, aki anno csúnyán megbántotta most újra visszatér az életébe. A probléma csak az, hogy a múltbéli hibák miatt a bizalmatlanság még mindig megvan önben. Érdemes átgondolnia, hogy valaha megtud-e bocsátani az illetőnek igazán, mert ha nem akkor nincs értelme, hogy húzzák egymás idejét.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp