Napi horoszkóp, 2023. január 30.: az Oroszlán terve füstbe megy, a Halak csalás áldozata lehet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. január 29., 20:00

Szerző:

Új hét, új kalandok! Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a napi horoszkóp szerint. 

Kos (03.21.–04.19.)

Rosszul kezdődik a hét a munkahelyén, mert rengeteg feladat hárul önre, miközben több kollégája inkább lopja a napot. Muszáj lesz a sarkára állnia, ha nem akar az egyetlen személy lenni a cégnél, aki keményen végig dolgozza a hetet. 

Bika (04.20.–05.20.)

A mai napon úgy érzi, hogy nem találja a helyét a világban, de szerencsére egy régi jó barátja segíteni fog abban, hogy egy kicsit újra összeszedje magát. Próbálja meg kitűzni a céljait és gyűjtse az erőt, hogy minden egyes nap egy kicsit közelebb kerüljön a megvalósításukhoz. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nem várt ajándékot fog kapni egy kedves barátjától. A probléma csak az lesz, hogy szembesülni fog a ténnyel, hogy ez a bizonyos barát kicsit többet gondol bele a kapcsolatukba. Jobb lesz, ha még időben tisztázza, hogy ön, mit érez, mielőtt már túl késő lenne.

Rák (06.22.–07.22.)

Jó hírt fog kapni egy régi ismerősétől! Végre úgy fogja érezni, hogy a helyükre kerültek a dolgok és közelebb került egy régi álma megvalósulásához. Élvezze ki ezt az időszakot, de ne felejtsen el ünnepelni. Hívja össze a barátait, jót fog tenni önnek! 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy terve nem úgy sül el, ahogy eltervezte, de az nem azt jelenti, hogy az első akadálynál fel kell adnia. Kicsit próbálkozzon erősebben, mert meglátja, hogy meg fogja találni a megoldást, sőt váratlan segítsége is akadhat közben. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy új barátra tesz ma szert a munkahelyén! Egy olyan személyről lesz szó, akivel mostanáig nem sokat beszélgettek, de hamar kiderült, hogy sok hasonlóság van az élettörténetükben, így hamar megtalálják a közös hangot. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Büszke lehet magára, mert ma tényleg mindent meg fog tenni valakiért, aki nagyon sokat jelent önnek. Meglátja, hogy ez a jóság, amit ma ad viszonozva lesz és, a barátja sosem fogja elfelejteni, hogy ön volt a bajban.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma aztán tele lesz energiával kedves Skorpió! A környezetére is nagy hatással lesz a folyamatos pörgése, így szinte biztos, hogy a munkában ma mindent időre elvégeznek. A mai nap mottója az, hogy nincs megállás, legalábbis önnél biztos nincs. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Végtelenül türelmes próbál lenni egy rokonával, de az illető most már végleg kihúzhatja a gyufát. A kiabálás helyett inkább próbáljon meg nyugodtan beszélni a problémáról, mert könnyen egy hangos vita lehet a történet vége. 

Bak (12.22.–01.19.)

Szinte meggyőződése, hogy egy barátja hazudik önnek, de fél szembesíteni. Ha nem akar kételyek között élni, akkor bizony muszáj lesz beszélniük a történtekről. Ha őszintén felteszi a kérdést, nem veszíthet semmit, de legalább tisztán fog látni. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy kollégája kéri ki a véleményét egy fontos projekttel kapcsolatban, de az lesz a vége, hogy egyáltalán nem értenek egyet. Nehéz látni, de pontosan a kettejük különbségei között ott rejlik a megoldás is. Találják meg együtt!

Halak (02.19.–03.20.)

Szorult helyzetbe kerülhet anyagilag, ha nem vigyáz. Egy ismerőse egy trükkel megpróbálhatja lehúzni, de legyen észnél, mert nem kis pénzösszegről van szó. Fontos megtanulnia, hogy nem bízhat meg mindenképpen, főleg ha az anyagiakról van szó.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp