Napi horoszkóp, 2023. január 3.: az Ikrek lezár egy toxikus kapcsolatot, a Szűz kifelé kacsintgat a kapcsolatából

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. január 2., 20:00

Szerző:

Kíváncsi rá, hogy mi vár önre január 3-án? Görgessen lejjebb és nézze meg a napi horoszkópját! 

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan problémába ütközik már az újév második munkanapján, amivel kapcsolatban úgy fogja érezni, hogy nem tud egyedül megbirkózni vele, de segítséget sem szeretne kérni. Nos, valahogyan mégis muszáj lesz döntenie, de tegye meg gyorsan, mielőtt súlyos következmények lesznek! 

Bika (04.20.–05.20.)

Ma egy olyan élményben lesz része, hogy nem fog hinni a szemének! Ne aggódjon, mert nem egy negatív élményről lesz szó, de az biztos, hogy meglepő lesz, valamint nem csak önt, de a környezetét is váratlanul fogja érni. Sok minden megváltozhat!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Végre egy olyan kapcsolatnak tesz pontot a végére, ami már hosszú ideje volt egészségtelen. Eleinte nehéz lesz, de hamar rá fog jönni, hogy a boldog élet titka, ha a toxikus embereket kizárja az életéből és sokkal többet fókuszál saját magára. 

Rák (06.22.–07.22.)

A munkahelyén egy fontos beszélgetésben fog részt venni, ahol nem csak a beosztást fogják áttárgyalni, de az anyagi dolgokat is, köztük a fizetésemelést. Ha úgy érzi, hogy a kemény munkáját nem értékelik eléggé, akkor itt az idő, hogy kiálljon saját magáért.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy barátja fontos kéréssel fordul ön felé, de lehet úgy fogja érezni, hogy nem a legalkalmasabb személy arra, hogy most segítséget nyújtson. Fontos, ha belegondol, hogy már az érzelmi támogatás is rengeteget jelenthet a barátjának, szóval semmiképp se hagyja cserben. 

Szűz (08.23.–09.22.)

A párjával nincs minden rendben önök között, de az még nem azt jelenti, hogy szép dolog kifelé kacsintgatni a kapcsolatból. Érthető, hogy egy rejtélyes idegen mindig izgalmasabbnak tűnik, de gondolja át, hogy megéri-e ezért kockáztatni a párkapcsolatát. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A kollégáival vidáman kezdik az újévet, rengeteg szórakozásban lesz részük, de vigyázzanak, mert lehet, hogy a felettesük ezt nem fogja jó szemmel nézni, sőt egy bizonyos szituációban előfordulhat, hogy ön fog kijönni a legrosszabbul. Kicsit dolgozzon keményebben!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Anyagi sikerben lesz része! A pénz egy olyan helyről fog jönni, ahonnan egészen nem számít rá, de az egész biztos, hogy örülni fog, ugyanis természetesen az ünnepek az ön pénztárcáját is megviselték. Ne aggódjon, mert hamarosan egyenesbe fog jönni. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy véletlen találkozás rengeteg új lehetőséget hoz magával. A mai nap az éve egyik legszerencsésebb napja lesz, amikor tényleg úgy fogja érezni, hogy rengeteg ajtó kinyílt ön előtt. A kérdés már csak az, hogy melyek azok a lehetőségek, amelyeket meg fog ragadni. 

Bak (12.22.–01.19.)

A párja teljesen másképp fog állni a kapcsolatukhoz, mint eddig, ez pedig önt rengeteg pozitív érzéssel fogja elönteni. Ma már látni fogja, hogy a kapcsolatuk megérett arra, hogy már komolyabb dolgokról is szó essen, akár az esküvőről vagy a gyerekvállalásról. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Rengeteg feladat hárul ma önre, de úgy érzi, hogy semmire sincsen ideje. Egyáltalán nem szégyen segítséget kérni, ha úgy érzi, hogy elúszott, sőt vannak, akik ezer örömmel nyújtanak segítőkezet önnek. Próbálja meg nem túlhajtani magát már az új év első hetén! 

Halak (02.19.–03.20.)

Megtalálja a lelki békéjét! Jógázzon vagy meditáljon, bármi olyan tevékenység jó lehet, ahol úgy érzi, hogy megtisztulhat és tiszta lappal indíthatja az évet. Szerencsére az élet is több olyan emberrel fogja összehozni, akik segítenek abban, hogy elengedje a sok rosszat és beengedje a jó dolgokat. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp