Napi horoszkóp, 2023. január 26.: A Mérleg merész hangulatában van, a Nyilas lebukik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. január 25., 20:00

Szerző:

Mutatjuk, hogy mit ígér a napi horoszkóp a csillagjegyeknek! Az garantált, hogy nem fognak unatkozni és a pihenésre sem lesz sok idejük. 

Kos (03.21.–04.19.)

Igazán jó napra számíthat, ugyanis végre a munkahelyén egy olyan feladatot kap, amire már régóta vágyott és végre úgy érzi, hogy bizonyíthat a feletteseinek. Meglesz a kemény munkának a gyümölcse, mert a későbbiekben még komolyabb projektek kerülnek az ön kezébe.

Bika (04.20.–05.20.)

Nincs kibékülve a jelenlegi élethelyzetével, de közben nincs kedve túl sokat tenni azért, hogy bármi megváltozzon. Nos, vagy elfogadja a dolgokat, ahogy most vannak vagy gőzerővel azon küzd, hogy jobb legyen. A döntés az ön kezében van.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Úgy érzi, hogy a főnöke túl sokat vár el öntől, de ön semmit sem kap a kemény munkáért cserébe, pedig már a fizetésemelés is jó ideje szóba került. Muszáj lesz a sarkára állnia, különben a munkahelyén csak még jobban ki fogják használni azt, hogy szorgalmas. 

Rák (06.22.–07.22.)

Ma valaki remek tanácsot ad önnek, de közben fél, ha megfogadja, túl sok változás fog történni. Nos, az élet rendje, hogy folyamatosan változzunk és fejlődjünk, szóval ne szalassza el élete egyik legnagyobb lehetőségét, mert később megbánhatja. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A szerelmi életében ma feszültséget fog tapasztalni, mert a párjával egy fontos témában nagyon nem lesznek közös nevezőn. Ha szingli, szintén vitára számíthat egy olyan személlyel kapcsolatban, aki iránt mély érzéseket táplál. A megoldás? A kommunikáció. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Túlterhelt és nagyon stresszes nap elé néz. Vigyázzon, mert többen megpróbálhatják kihasználni azt, hogy ön mindig 100 százalékot ad bele mindenbe, ezért könnyen kaphat plusz feladatokat. Fontos, hogy megtanuljon nemet mondani az ilyen esetekben. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma nagyon merész hangulatában lesz, de pontosan ez lesz az, ami a siker felé vezeti! Egy olyan lehetőség fog az útjába kerülni, amiről régóta álmodozott, most pedig az álom valósággá válik. Ne felejtse el, hogy kemény munkával bármit elérhet.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Kreatív kedvében van, valamint a gondolatai is sokszor elkalandoznak, de ez nem feltétlenül lesz jó a munkahelyén, ugyanis lesz munka bőven. Csinálja meg a feladatait a lehető legjobban, utána pedig lesz ideje arra, hogy csak saját magára koncentráljon! 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy jó barátjának füllent, de hamar le fog bukni. Ha azt akarja, hogy a barátja ne haragudjon meg túlságosan, legyen őszinte és mondja el, hogy miért érezte azt, hogy nem mondhatja el az igazat. Legközelebb pedig inkább válassza az őszinteséget! 

Bak (12.22.–01.19.)

A nagy találkozások napja lesz a mai: két olyan embert is meg fog ismerni, akik a jövőben is szerepet játszhatnak az életében, sőt az egyikük akár már most egy olyan állásajánlattal kecsegtetheti, amire régóta vágyott. Érdemes átgondolnia az ajánlatot. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Végtelenül türelmes próbál lenni, de egy kollégája kihúzza a gyufát és csúnyán összevesznek. Próbálja meg a helyzetet higgadtan kezelni, mert nem lesz jó ha mostantól ilyen fagyos lesz a hangulat kettejük között. Tegye meg az első lépést a békülés felé!

Halak (02.19.–03.20.)

Igent mondott valamire, amihez valójában nincs is kedve. A jó hír, hogy nem érdemes lemondania, mert egy váratlan meglepetésben lesz része és a nap végére azt fogja éreznie, hogy minden pontosan úgy történt, ahogyan kellett. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)