Napi horoszkóp, 2023. január 2.: a Ráknak jó a megérzése, a Nyilasnak választania kell

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. január 1., 20:01

Szerző:

Íme a friss napi horoszkóp az új év első munkanapjára! Önnek hogyan indul az új év? Kiderül alább!

Kos (03.21.–04.19.)

Kétségekkel indul az új év első hétfője a Kos csillagjegyben születettek számára. Nem biztos a jövőben, sőt, bizonyos szempontból egy kicsit a múltban sem. Lehet, hogy ez egy próba, hogy ön bízik-e igazán a gondviselésben? Mert annak is szép bizonyítékát kapja majd ma, hogy igenis számon van ön tartva, és az univerzum nem közömbös az ön sorsa iránt. Sok mindenben helye van a kételynek, de van, amiben biztos lehet.

Bika (04.20.–05.20.)

A mai napon egy olyan kettősben találja majd magát, ahol ön viseli a terhek nagyobb részét. Sőt, türelemre és megértésre is szüksége lesz partnerével szemben, de ne rúgja össze a port az illetővel, mert meghálálja majd a sors, hogy kettesben ma végigcsinálják, amit végig kell!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Semmi kedve egy családi programhoz, de most nincs esélye arra, hogy megússza. Szóval inkább próbáljon meg pozitívan hozzáállni, így még az is megtörténhet, hogy végül jól érzi magát!

Rák (06.22.–07.22.)

Általában a tényekre, tudományos kutatásokra, saját ismereteire hagyatkozik, de ma olyan erősek egy megérzése egy fontos témában, hogy egyszerűen nem tudja figyelmen kívül hagyni. Ez nem véletlen, ma hallgasson az ösztöneire!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma különösen érzékeny és bár nem önt bántják meg, magára veszi a környezete fájdalmát is. Sőt talán önnek még rosszabbul is esik a másokat ért igazságtalanság! Nem lesz egyszerű nap, de vágjon bele bátran, mert megvannak önben a szükséges energiák!

Szűz (08.23.–09.22.)

Élénk és vidám, de sajnos könnyen elronthatják a kedvét a munkahelyén. De ha nem tulajdonít a dolognak nagyobb jelentőséget annál, mint amit érdemel, délutánra ismét visszatérhet a jókedve!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma sok különböző emberrel találkozik, esetleg dolgoznak is együtt. Tényleg fárasztó mindenkihez alkalmazkodni vagy egész nap jópofizni, főleg, hogy nincs túl jó kedve, de azért próbáljon meg mindenkivel kedves és figyelmes lenni!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió csillagjegy szülöttei számára ez a reggel nem indul túl fényesen. Nap közben viszont az egyik közeli barátja egy fantasztikus hírrel keresi meg, ami végre kizökkenti a negatív hangulatból, sőt onnantól kezdve folyamatosan mosolyog majd örömében.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Előfordulhat, hogy bár még csak az év első munkanapja van, máris választania kell az esti programja és a munka között. Azonban egy olyan lehetőséget kaphat, ami nem jön önnel szembe minden nap, szóval inkább hagyja ki a mai lazítást és koncentráljon a karrierjére!

Bak (12.22.–01.19.)

Ma többször is a figyelem középpontjába kerül, amit általában élvez, de most előfordulhat, hogy kínos szituációkba keveredik. Próbálja meg ezeket viccesen felfogni idegeskedés helyett, és akkor nem lesz annyira kellemetlen!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Szuper napja lesz, minden úgy alakul, ahogy eltervezte, egyetlen apróság zavarja csak: nem bírja kiverni a fejéből, amit éjjel álmodott, olyan nagy hatással van önre, hogy még estig meg lesz az érzés. Ne aggódjon, holnap viszont már nem is emlékszik majd rá!

Halak (02.19.–03.20.)

Több dologba is belekezd, ma hajlamos a kapkodásra, de ha erőlteti, hogy mindent egyszerre, ráadásul sietve akar csinálni, akkor nem fog előrejutni. Inkább haladjon lassabban, de percízen, évkezdésnek ez lesz a legjobb!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alliance Images)

Horoszkóp