Napi horoszkóp, 2023. január 11.: a Rák hatalmat kap, a Szűznek kivételes napja lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. január 10., 20:03

Szerző:

Eljött a munkahét közepe, folytatódik a bizarr időjárás, ami már eddig is rengeteg esőt hozott a héten, de jó hír, hogy itt a szerdai napi horoszkóp! Olvassa el, önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

Hiába számít rá, egy megállapodás vagy hagyomány a mai napon mégsem érvényesül, lesz valaki, aki másként cselekszik, mint ahogy az eddig megszokott volt. Ez okoz némi bosszúságot-fejtörést, de ne essen kétségbe: a rend nem borul fel véglegesen, hanem hamar visszaáll.

Bika (04.20.–05.20.)

Érdekesen fogja visszatükrözni a mai nap a múlt sikereit és kurdarcait. Ennek a szerdának az eseményeit mintha nagy részben a múlt határozná meg, de ez csak egy tükörkép: nagyobb szabad mozgástere van, mint gondolná!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Mint amikor az iskolában be- és kicsöngetnek, a mai nap egy éles váltást fog tartalmazni az Ikrek csillagjegyben születettek számára. Teljesen más lesz a szituáció, máshogyan fogja érezni magát előtte és utána: jó alkalom, hogy megfigyelje, milyen gyorsan alkalmazkodik az ilyen váltásokhoz.

Rák (06.22.–07.22.)

A mai nap hatalmat ad a Rák csillagjegyben születettek kezébe – vagy talán az a hatalom korábban is ott volt már, csak most döbben rá, hogy akár használhatná is? Egy biztos, döntsön jól, mert attól még, hogy megteheti, nem biztos, hogy jól is teszi, ha megteszi. A hatalommal felelősség is jár, ne feledje.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy csalásnak vagy átverésnek lesz a tanúja, és érdemes megfigyelnie, hogy az elkövető miért pont azt a személyt választotta ki áldozatául, akit. Amennyiben alkalma van rá, ne habozzon, figyelmeztesse az illetőt!

Szűz (08.23.–09.22.)

A kivételek napja lesz ez az egyébként uncsinak és hétköznapinak ígérkező szerda a Szűz csillagjegyben születettek számára. Egy sor dolog a szabályostól, megszokottól eltérően fog alakulni, ami hol bosszantja, hol megörvendezteti majd önt.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ahogy távolodunk egyre inkább a téli napfordulótól, önben is beindul egy változás, aminek az első lépései már ma tetten érhetők lesznek. Kívülről még nem látszik semmi, de szánjon önmagára egy kis időt, figyeljen befelé, hasonlítsa össze mostani önmagát azzal a személlyel, aki ön három héttel ezelőtt volt!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy kötelék keletkezésének a napja ez a Skorpió csillagjegyben születettek számára. Nem biztos, hogy ebből bármit észre fog venni: általában a kötelékek elvágása vagy elszakadása sokkal könnyebben tetten érhető, mint az összetartozások keletkezése. Legyen résen, hátha el fogja tudni csípni azt a mágikus pillanatot!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ahogy halad előre az életben, új dolgokat kezd, bizonyos dolgokat pedig elhagy, szanál, nyugdíjba küld az életéből. A mai napban egy ilyesmire kerül majd sor: nem tűnik el mindenestül az a valami (vagy valaki), de innentől kezdve már nem fog dolgozni-működni, nem (úgy) lesz önre hatással.

Bak (12.22.–01.19.)

A mai nap arra nyújt lehetőséget a Bak csillagjegyben születetteknek, hogy kapcsolatba lépjenek a legmélyebb érzéseikkel, a legmélyebben meghúzódó tulajdonságaikkal. Figyelje meg, hogyan fordítják befelé és lefelé az ön figyelmét a nap eseményei, és kövesse tekintetével az irányt, amit ezek az energiák jeleznek: ez a nap egy remek lehetőséget ad arra, hogy megismerje önmagát!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntők számára egy igen fontos női alakot jelez előre a horoszkóp erre a napra. A fontos azonban ezúttal nem feltétlenül (csak) azt jelenti, hogy az illető az ön számára fontos, ez a bizonyos nő saját értékével, illetve pozíciójával is tökéletesen tisztában van – részben pont ez teszi őt olyan fontossá-lenyűgözővé az ön számára.

Halak (02.19.–03.20.)

Ez a nap arra fogja önt meghívni, sőt, az is lehet, hogy kényszeríteni, hogy egy kicsit átgondolja a prioritáslistáját, és hogy bizonyos dolgokat át is rendezzen. Arra szánja a legtöbb időt és energiát, ami a leginkább megérdemli?

(Kiemelt kép: Shutterstock/Mila Supinskaya Glashchenko)