Napi horoszkóp, 2023. február 9: a Bikára nagy sikerek várnak, a Szűz előtt kinyílik a világ

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. február 8., 20:00

Szerző:

Kíváncsi rá, hogy mit ígér önnek az asztrológia? Görgessen lejjebb és olvassa el a napi horoszkópját! 

Kos (03.21.–04.19.)

Nagyon érzékeny hangulatban lesz ma, de ennek köszönhetően a párjával sikerül megbeszélniük valamit, ami már régóta húzódott. Közelebb kerülhetnek egymáshoz, mint eddig valaha, sőt akár a házasság vagy a gyerekvállalás is szóba kerülhet.

Bika (04.20.–05.20.)

Fektesse az energiáit a munkájába, ugyanis hamar nagy sikereket érhet el. Kaphat egy remek ajánlatot a munkahelyén, de az is lehet, hogy egy másik cég fogja felkeresni. Hallgasson a szívére, és válassza azt az utat, amelyik a legközelebb áll a szívéhez! 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma egy idegen nagy hatással lesz önre. A találkozás után nagyon sok mindent teljesen másképp fog látni, sőt még az is lehet, hogy teljesen más célokat fog kitűzni maga elé. Akár az is lehet, hogy szerelembe esik. 

Rák (06.22.–07.22.)

Ma nincs jó passzban, sokkal fáradtabb lehet, mint gondolná. Muszáj lesz egy kicsit visszavennie a tempóból, mert könnyedén megbetegedhet, ha nem figyel oda. Meg kell tanulnia, hogy más problémáit nem kell magára vállalnia. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma lesz valaki, aki türelmesen végig hallgatja a problémáit, sőt még megoldást is fog találni. Vigyázzon azonban, mert lehet, hogy az illető azért segít ennyit, mert mély érzelmeket táplál ön iránt. Inkább tisztázza le, hogy mi történik pontosan! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma úgy érzi, hogy kinyílt a világ ön előtt: több lehetőséget is kap, sőt akár egy külföldi munkalehetőség is szóba kerül. Lehetséges, hogy nem is egyedül kellene útra kelnie, mert van egy jó barátja, aki szintén érdeklődik az új élet iránt. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Valaki csúnyán megbántotta, de higgye el, hogy nem az a jó megoldás, ha magában tartja a sérelmeit. A legjobb, amit tehet, hogy beszél az illetővel, mert könnyen lehet, hogy egy pillanat alatt eltudják simítani a nézeteltéréseiket. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A munkahelyén több kollégája is megharagszik önre, mert úgy gondolják, hogy nem tud igazán csapatjátékos lenni. Ideje lenne, hogy egy kicsit ön is változtasson, mert a felettesei sem fogják jó szemmel nézni, ha állandó vita van ön körül.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Rossz hírt kaphat, de nem lesz jó megoldás, ha másokon tölti ki a haragját. Inkább kérjen segítséget, ha úgy érzi, hogy nem tud egyedül megbirkózni a jelenlegi helyzetével. Higgye el, hogy nagyon sokan vannak, akik szívesen segítenének önnek! 

Bak (12.22.–01.19.)

Jó hír: jelentősebb pénzösszeghez juthat a mai napon. Annyira szerencsés lesz, hogy akár az is lehet, hogy egy új állásajánlattal fogja kecsegtetni egy ismerőse. Élvezze ki a mai napot, és éljen a rengeteg lehetőséggel, amit az élet kínál önnek! 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Mindenki veszekszik ön körül, de ezt egyre nehezebben viseli. A jó hír az, hogy nem is kell elviselnie, ezért egészen nyugodtan lépjen ki a konfliktushelyzetekből. Ha a munkahelyén is sok a stressz, érdemes jelezni a főnököknek a problémát. 

Halak (02.19.–03.20.)

A szerelmi élete nagy fordulatot vesz: ha szingli, egy kollégája vagy barátja randira hívhatja, ami egész jól fog elsülni. Ha párkapcsolatban él, végre a párjával sikerül megbeszélniük egy régóta fennálló problémát. Most már minden rendben lesz!

(Kiemelt kép: Shutterstock)