Napi horoszkóp, 2023. február 6.: a Bika végre tisztán lát, az Ikreknek ma nyüzsgésben a helye

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. február 5., 20:01

Szerző:

Véget ért a hétvége, újra itt a hétfő, nézzük a hét első napi horoszkópját! Önnek mit ír?

Kos (03.21.–04.19.)

Kénytelen-kelletlen kezd ma neki valaminek, ami egyelőre egy kész maratonfutásnak ígérkezik. Ne essen azonban kétségbe, mert bár tényleg hosszú lesz ez a táv, meglátja, jó darabon lejt majd a pálya!

Bika (04.20.–05.20.)

Eddig mindig csak tükör által, homályosan látott valakit vagy valamit – de a mai nap végre tisztánlátást hoz. Milyen sokféleképpen tudja az élet tanítani az embert!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma az Ikreknek társaságban, nyüzsgésben a helye! Rengeteg energiát tud ma meríteni az ön körül zajló, hullámzó, kavargó életből, szóval ne fogja vissza magát, ugorjon fejest!

Rák (06.22.–07.22.)

Annyi a hazugság, a féligazság, a csúsztatás, a füllentés, az irónia a mai világban, hogy egészen a lelke mélyéig hatol majd, amikor ma hall egy egyszerű és őszinte igazságot. Sokat tanulhat attól az embertől, aki ilyen közvetlenül tud kommunikálni ön felé, figyeljen oda rá!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Bosszantó, ha az embert félbeszakítják, de a mai napon egy olyan dolog vagy személy fogja félbeszakítani önt egy ponton, ami vagy aki tényleg megérdemli a figyelmet. Kivételesen ne bosszankodjon, hanem nyisson, forduljon oda!

Szűz (08.23.–09.22.)

Csodálatos páncélt kapnak mára a Szűz csillagjegy szülöttei. Egy olyan páncélt, amiről lepattannak a negatív energiák, ami véd a negatív történések és megjegyzések hatásától. Viselje ma ezt a páncélt önbizalommal, ez a nap tényleg az öné!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Igen mélyre kell ásnia ma, ha meg szeretné találni, amire szüksége van. Megéri azonban belefektetni a kellő melót, szóval ha eljön a pillanat, vegyen mély levegőt és lásson neki!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Amilyen kedvvel ébred ezen a napon, arról úgy érzi majd, hogy talán az egész hetét meg fogja határozni. Nem ez lesz a helyzet, a nap eseményei hamarosan más érzéseket, gondolatokat tesznek majd fokozatosan egyre intenzívebbé. Nem egy átlagos, uncsi hétfő lesz ez.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Figyelje a mai napon az apró jeleket, figyelmeztetéseket, mert az univerzum emlékeztetni fogja, hogy valamit kissé elhanyagolt az utóbbi időben. Kapja meg a kellő törődést ez a bizonyos dolog is!

Bak (12.22.–01.19.)

Egészen mélyre hat ma valami, ami máskor meg szokott rekedni a felszínen. Figyelmet érdemel ez az esemény, ne söpörje félre a hétfői rohanásban!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Fizikailag és lelkileg egyaránt a rendrakás, a takarítás napja lehet ez a Vízöntő számára. Lásson neki ma a dolgok rendbetételének, mert ma kétszer olyan gyorsan fog menni és látványos eredményeket érhet el. Szabaduljon meg attól, ami nem való a környezetébe, és ami csak piszkít-mérgez mindent, amihez csak ér!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy érzés vagy remény egy jó ideje kis gyertyalángként pislákol már csak önben. A mai napon egy nagy szél érkezik – azt gondolja, hogy ez a huzat végképp ki fogja oltani a lángot...? Dehogy fogja, sőt!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)

Horoszkóp