Napi horoszkóp, 2023. április 17.: a Kos erőt és optimizmust, a Skorpió ismeretlen energiákat talál önmagában

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. április 16., 20:01

Szerző:

Márciusban volt az utolsó ötnapos munkahét, na most elkezdünk még egyet – olvassa el alább a hétkezdő napi horoszkópot!

Kos (03.21.–04.19.)

Persze tavasszal könnyebben jön az ilyesmi, mindenesetre ha elég mélyre le tud nyúlni a saját lelkében, ön is meg fog lepődni, mennyi erőt és optimizmust talál majd ott ezen a hétfőn! Ne legyen gondja másokra, higgye el, ha önben béke van, ezt barátai, szerettei is érezni fogják, és kapnak belőle anélkül is, hogy ön bármi különöset csinálna azon kívül, hogy önmagaként velük van!

Bika (04.20.–05.20.)

Könnyen lehet, hogy ön valójában fáradtabb, kimerültebb, mint amit önmagának bevall. Próbáljon meg minél többet pihenni ezen a héten, a mai nappal kezdve! Ne feledje, ez nem feltétlenül a díványon fekvést kell, hogy jelentse: legyen együtt szeretteivel, alkosson, játsszon, sportoljon, táncoljon!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Befelé forduló és kifejezetten társasági, oldott pillanatai is lesznek ma a Skorpiónak. Más tekintetben is jellemző lesz a napra a végletek közötti ingadozás. Belefér egy-egy ilyen nap, ne essen kétségbe, ha a ló egyik oldaláról folyton a másikra esik át: holnap már újra középen, a nyeregben érzi majd magát. Addig pedig kapaszkodjon és élvezze ezt a kaszkadőröknek való vágtát!

Rák (06.22.–07.22.)

Nem lesz ma mindig könnyű megértetnie magát a többiekkel, de amennyiben nem valami életbevágóan fontos dologról van szó, talán jobban teszi, ha belenyugszik, hogy nem mindig hallja meg mindenki az ön hangját, az ön valódi üzenetét. Lesz alkalma később is megbeszélni a dolgokat azokkal, akikre tartozik!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlánnak van egy képe arról, hogy mi minden fog történni ezen a hétfőn. Ami a tervekben szerepel, arra mind sor is kerül majd, sőt, még többre is! Néha meglepő tud lenni, mennyi minden fér bele 24 órába.

Szűz (08.23.–09.22.)

Az utóbbi napok szorongásait, végre el tudja engedni: igazán szüksége volt már erre. Az így beálló belső csönd kifejezetten alkalmas arra, hogy önmagát jobban megértse. Most alkalma nyílik rá, hogy megértse, igazából milyen álmok, milyen vágyak, milyen érzelmek vezérlik önt a jövő felé!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai nap arra hívja önt, hogy a munkára koncentráljon, és a munkahelyén történtekből tanuljon meg egy újdonságot önmagáról. Nem csak annyi haszna van ugyanis a dolgozásnak, hogy fizetést kap érte: ma meglátja, hogy (hátrányai mellett) milyen pozitív hatása van önre a munkájának.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ismeretlen energiák, illetve erős érzelmek jellemzik majd önt ezen a hétfőn. A párkapcsolatban élő Skorpiók számára ezek az érzelmek valamennyire próbára is tehetik a kapcsolatot, de bízzon magában és párjában: ez is csak erősíti önöket végső soron!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy húzós-pörgős nap lesz ez, de jól teszi, ha közben szakít egy kis időt önmagára is. Szenteljen időt kedvenc időtöltésének, illetve próbáljon valamennyit elmélyülni, csendben, egyedül pihenni, akár a szobájában, akár kint, a természetben!

Bak (12.22.–01.19.)

Kalandozó, vadulós kedvében találja magát ma, hiába indulnak újra a hétköznapok a víkend végeztével. Úgy tűnik, nincs ön körül senki, akivel közösen élhetné ki ezeket az energiáit. Két dolgot tehet: vagy elfogadja, hogy a hétvége az ön számára is befejeződött, vagy egyedül indul el afelé, ami vonzza. Figyeljen befelé, vajon melyik énje győzedelmeskedik?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Az új hét kezdete arra hívja önt, hogy búcsút mondjon egy nem túl pozitív szokásának és a helyébe új rutint alakítson ki. Nem biztos, hogy könnyű lesz, de ez ne tartsa önt vissza az előrelépésben: ennél jobb esélye a sikerre, a fejlődésre soha nem lesz!

Halak (02.19.–03.20.)

Vigyázzon, ha valakinek tanácsot ad ma: könnyen úgy veheti az illető, hogy ön kritizálja őt. A legjobban teszi, ha csak akkor ad tanácsot, ha kérik, és akkor is megpróbál kedves és megértő maradni, ha joggal érzi úgy, hogy sokkal jobban tudja, mi a teendő, mint a másik.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)

Horoszkóp