Napi horoszkóp, 2022. szeptember 7.: az Oroszlánnak egy kollégája fog segíteni, a Nyilas szerelmi ügybe keveredik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a horoszkópjuk szerint. 

2022. szeptember 6., 20:00

Szerző:

Íme, a szerdai napi horoszkóp! Mutatjuk, mire számíthatnak a csillagjegyek. 

Kos (03.21 - 04.19)

Egy bizonyos személy komoly fejtörést okoz ma önnek és nem fogja tudni a legjobban kezelni a helyzetet. Érthető, hogy nehéz egy olyan embertől megválnunk, akit szeretünk, de gondolja át, hogy a kapcsolat, milyen hatással van a mentális egészségére. 

Bika (04.20 - 05.20)

Ma egy fontos dolog amit tehet, hogy rendet tesz az életében. Káosz uralkodik a munkahelyén és a magánéletében egyaránt. Ha azt akarja, hogy változás következzen be, tegyen érte. Már egy nagy takarítás vagy rendszerezés is segíthet abban, hogy jobban érezze magát. 

Ikrek (05.21 - 06.21)

Nincs jó passzban és egy családtagjával is csúnyán összevesznek. Próbáljon meg kompromisszumot kötni, mert sajnos lehet, hogy most nem önnek van igaza, de ha érvelni is akar a saját döntése mellett, tegye meg úgy, hogy közben a másiknak nem tipor bele a lelkébe. 

Rák (06.22 - 07.22)

Remek híreket fog kapni és egy olyan lehetőséget, amire egyáltalán nem számított, de nagyon fog örülni neki. Karrier szempontjából úgy tűnik, hogy szépen, de lassan révbe ér és végre egy olyan szerepkörben próbálhatja ki magát, amire mindig is vágyott. 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Sokat stresszel az otthoni gondokon és ezt a munkahelyén is többen észreveszik. Szerencsére lesz egy kollégája, aki járt már hasonló cipőben, ezért pontosan tudja majd, hogy mivel derítse jobb kedvre és milyen tanács segíthet abban, hogy megoldja a problémáit. 

Szűz (08.23 - 09.22)

Konfliktushelyzetbe kerülhet, de a helyzetet nem ön fogja generálni. Ha úgy érzi, hogy egy családtagja vagy barátja ok nélkül állt bele önbe, jobb ha inkább bármiféle indulat és agresszív megnyilvánulás nélkül csupán elengedi a dolgot és nem foglalkozik vele, mert felesleges és csak elrontaná a napját. 

Mérleg (09.23 - 10.22)

Egy olyan közeli barátjával találkozhat végre, akit régóta nem látott, de mindig örülnek, ha újra együtt lehetnek. Olyan titkokat is megtudhat, amikről korábban fogalma sem volt, de egy bizonyos személyről teljesen másképp fog vélekedni ezután. Azonban gondolja át, hogy a pletykák sokszor tényleg csak pletykák.. 

Skorpió (10.23 - 11.21)

Nyugodt napra számíthat és minden a tervei szerint alakul a munkahelyén és otthon is. A mai nap tökéletes arra, hogy a pihenésre is időt szakítson és ezáltal könnyebb lesz a hétre megmaradt feladatokat a lehető legjobb tudása szerint megcsinálni.

Nyilas (11.22 - 12.21)

A szerelmi élete elég zavaros! A párjával nincsenek a legjobb viszonyban, de közben valaki a munkahelyén felkelti az érdeklődését. A csillagok szerint jobb lesz, ha vigyázz, mert könnyen két szék közül a pad alá eshet, azt pedig nem szeretné, ugye? 

Bak (12.22 - 01.19)

Egy családtagjának segítségre lesz szüksége és szerencsére önhöz fog fordulni, ami a legjobb döntés lesz, mert higgadtan tudja kezelni a helyzetet és tudja, hogy mit kell tenniük. Ne feledkezzen meg a lelki támogatásról se, jót fog tenni a rokonának néhány kedves szó. 

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Meglepetésben lesz része, de eleinte nem tudja, hogy örüljön-e. Hirtelen úgy érzi, hogy túl sok jó jött az életébe és attól fél, hogy ez nem fog sokáig tartani. Élvezze ki a jó pillanatokat és ne gondoljon arra, hogy mikor jön el a következő nehézség, mert ahogy mindig most is mindent meg fog tudni oldani.

Halak (02.19 - 03.20)

Anyagi szempontból csodálatos híreket fog kapni és végre nem kell tovább aggódnia. Fontos azonban, hogy kialakítson egy rendszert és a pénzügyeire egy kicsit jobban figyeljen, mert máskor is lehetnek váratlan kiadásai. Kicsit tegyen félre a nehezebb időkre!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek felfordul a szerelmi életük a napokban

3 csillagjegy, akik hamarosan egy fantasztikus lehetőséget kapnak a horoszkópjuk szerint

3 csillagjegy, akiknek a jövő hétre pénzesőt ígér a horoszkóp

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp