Napi horoszkóp, 2022. szeptember 30.: a Kos egy titok birtokába kerül, a sors kiválasztja a Halakat valamire

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. szeptember 29., 20:05

Szerző:

Itt a péntek, a hét utolsó napi horoszkópját olvashatja alább! Jelentkezünk azonban még a héten hétvégi és havi horoszkóppal is (hiszen kezdődik az október), sőt, egyéb összeállításokat is talál majd ebben a rovatban a hétvége folyamán. Várjuk vissza minden nap!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy titokzatos személy jelenlétét jelzi a Kosok számára a horoszkóp erre a napra. Az illető egy titkot tud – nem könnyű vele szóba elegyedni, nem könnyű megtalálni vele a hangot, de ha ez sikerül önnek, egy titkot tudhat meg ettől a személytől.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan vitába keveredik bele, amely önt alapvetően egyáltalán nem érinti, mégsem tudja magát függetleníteni a viharos kedélyektől. Bár nem könnyű két tűz között megállnia a helyét, mégis sikerrel jár, sőt, egy igen fontos információ birtokába juthat!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Úgy érzi, a remény tartja fogva önt. Ha képes lenne lemondani róla, már továbblépett volna, de még mindig kitart, mert hátha... Nos, a horoszkóp azt mutatja mára az Ikrek csillagjegyűeknek, hogy ha a reményt rabságként élik meg, azzá is válik. Ha azonban kiútként, akkor pont a legjobbkor fog valóra válni.

Rák (06.22.–07.22.)

Kapott egy feladatot, de nem biztos benne, hogy elég jól sikerült-e megoldania, hogy megfelelő lesz-e a végeredmény, amit fel tud mutatni. Fölösleges azonban a végeredményre koncentrálva aggodalmaskodnia most. Hamarosan meglátja, hogy az eredménynél fontosabb, az út, amit addig bejárt, az erőfeszítés, amit a cél elérése érdekében tett.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy kortalan nő lesz fontos szereplő az ön mai napjában. Ez a nő, bármilyen furcsa is, több ellentétet egyesít önmagában, és ön még nem ismeri elég jól ahhoz, hogy pontosan értsen mindent, hogy mit miért mond. Könnyen lehet azonban, hogy egyszer eljön majd annak az ideje is.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy teljesen más nézőpont lehetőségét kínálja fel önnek a sors ezen a napon egy önnél idősebb személyen keresztül. Rengeteget tanulhat, ha sikerül a világot ennek az illetőnek a szemén keresztül látnia, ennek az illetőnek a leírásából megismernie.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy hosszú út végére ér most, persze ne fizikai utazásra gondoljon. De mégis, úgy érzi, hogy végre elérkezett a dolog lényegéhez, a külvárosból beért a központba – igaz, itt nem pontosan az várja, amire számított. Vajon merre folytatódik majd innen az útja?

Skorpió (10.23.–11.21.)

Úgy érzi, hogy a küszöbén áll egy nagy sikernek, már éppen elérne, megvalósítana valamit, amikor félbeszakítja valami. Ezen akár bosszankodhatna is, de könnyen lehet, hogy nem volt véletlen, hogy ez a félbeszakítás pont most érkezett. Úgy tűnik, az univerzum arra próbálja figyelmeztetni, valami más, fontosabb van megírva az ön számára.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan területet fedez fel, ami tele van buktatókkal, és az ön szeme láttára vall kudarcot valaki. Önnek mégis megy minden, mint a karikacsapás. Gondolkodott már azon, pontosan mi is az (vagy ki is az), ami (aki) ilyen hatékonyan megóvja önt?

Bak (12.22.–01.19.)

A mai napot egy váratlan esemény két részre osztja majd. A két rész nem is különbözhetne jobban egymástól: mintha hirtelen egy másik világba teleportálódott volna. De ne felejtse, az elsőből visz magával valamit az utóbbiba!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Furcsa módokon nyúl néha az élet az ember hóna alá. Ezúttal olyasvalakitől kell-érdemes elfogadnia segítséget, akiből sosem nézte volna ki, hogy különösebben hasznos dolgokra lenne képes. És ha eszébe jut, hogy „mibe fog ez nekem kerülni...?!” – vannak, akik önzetlenül, ellenszolgáltatás elvárása nélkül segítenek.

Halak (02.19.–03.20.)

A sors kiválasztja önt valamire, és nem könnyű felfognia, sem pedig elfogadnia, hogy miért pont önre esett a választás, miért pont ön az, aki ezt a lehetőséget és egyben felelősséget kapta. Érdemes lesz egyszer ebben elmélyülnie, de most van valami fontosabb is.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alliance Images)

Horoszkóp