Napi horoszkóp, 2022. szeptember 29.: a Mérleg napja tele lesz örömmel, a Nyilas mellett kiáll egy jóakarója

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. szeptember 28., 20:04

Szerző:

Olvassa el ma is a napi horoszkópját, alább mutatjuk a csütörtökit! Ha most először olvas ilyesmit: keresse ki a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzen önnek erre a napra az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Ez a nap lehetőséget kínál arra, hogy elérjen valamit, amit eddig megtagadott öntől... a sors? ...a társadalom? ...egy konkrét személy? Nem az a lényeg, hogy ki a felelős, és persze, az sem éppen ideális, hogy ezért még mindig harcolni kell, de a legfontosabb mégis az, hogy itt az ideje, hogy végre ki tudja harcolni, ami jár önnek!

Bika (04.20.–05.20.)

Olyasmihez vonzódik, olyasmit szeretne csinálni, amihez túl már túl öreg – vagy legalábbis biztos lennének olyanok, akik ezt mondanák. Nos, mi a fontosabb? Hogy a többiek mit gondolnak, vagy hogy ön mit hisz a szíve legmélyén? Ne az életkorára állítólag vonatkozó szabályokhoz igazítsa a cselekedeteit, hanem ahhoz, hogy a szíve legbelül mit diktál!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ez a nap is a szokásos, szürke hétköznapok elemeiből építkezik, de ezúttal nem minden úgy áll össze, ahogy szokott, hanem ugyanazok a helyek, emberek, szerepek, fordulatok most mégis egy új történetet adnak ki. Élvezze, gyönyörködjön benne, ismerjen rá mindenre úgy, mintha először látná!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy érzelmi hullámvasút lesz ez a mai nap. Egyvalamit fontos észben tartania: a rázósabb részeken a legkönnyebben akkor tud túljutni, ha segítségül hívja a humorérzékét.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ezen a napon úgy fog keresztülhaladni, mint a forró kés a vajon. Vasakaratát semmi nem hajlíthatja el. Ha megbízik önmagában, az esetleges kritizálók hangja el se jut ma önhöz, szóval tegye, amit legbelső meggyőződése szerint tennie kell!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy egyre inkább komplikálódó személyes kapcsolatával kapcsolatban jelez most fordulópontot a horoszkóp. Egy esemény vagy beszélgetés elhozhatja, hogy a dolgok nagyban leegyszerűsödjenek önök között: ne feledje, az őszinteség a legjobb védőpajzs!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Rengeteg örömöt tartogat a Mérlegek számára a mai nap, méghozzá olyan dolgok élvezetén keresztül, mint az evés, mozgás, zene vagy tánc. A mai nap felnyitja az ön szemét arra, hogy ezek az egyszerű, hétköznapinak tűnő élvezetek mekkora csodát jelentenek akár egy ilyen átlagos őszi csütörtökön is. Ne habzsolja – élvezze!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Elég erős tud lenni az érzés, hogy nem értik meg önt, hiába próbálja elmagyarázni, amit fontosnak tart, nem hallgatják meg önt, nem veszik komolyan. Ne csüggedjen, mert ha most nem is tudja, hogy ki az, attól még van, aki nagyon is hallja önt, már csak miatta is megéri továbbmenni, továbbcsinálni, amit elkezdett! A nap folyamán emlékezzen vissza rá, hogy elolvasta a horoszkópot és ne felejtsen el felnézni az égre: mindig fel!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az emberben szorongást tud néha kelteni, ha tudja, hogy róla van szó, de nincs jelen a beszélgetésnél, illetve nem tud beleszólni a dologba. Nos, a horoszkóp azt jelzi önnek erre a napra, hogy most kifejezetten pozitív összefüggésben említi önt valaki, jó ha tudja, hogy egy jóakarója dicséri önt, kiáll önért mások előtt.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bakok a déja vu érzését fogják átélni ezen a napon. Ugyanaz a dolog másodszorra... Ne hessegesse el a különleges érzést, amit ez az egyezés kelt önben, vajon mit üzenhet önnek ezzel az univerzum?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A munkahelyén nem várt fordulat áll be, de ha helyesen cselekszik, a méltó jutalom várja majd – igaz, könnyen lehet, hogy amit kiérdemelt, azt nem azonnal, hanem csak valamivel később kapja majd meg.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy kellemetlen igazság kimondása hozhat nem várt fordulatot a napban. Csak azért, mert igazunk van, biztos, hogy jól tesszük, ha elmondjuk, amit gondolunk vagy tudunk?

(Kiemelt kép: Shutterstock/Polinaloves)

Horoszkóp