Napi horoszkóp, 2022. szeptember 23.: a Bikát szokatlan erővel vonzza valami, az Oroszlán megtapasztalja a szeretet erejét

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. szeptember 22., 20:05

Szerző:

Elérkezett az őszi nap-éj egyenlőség, olvassa el az erre a napra szóló napi horoszkópot! A különleges nap kapcsán 3 csillagjeggyel külön is foglalkozunk egy korábbi összeállításunkban, kattintson érte ide!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos csillagjegyben születetteknek a 8-as számot mutatja a horoszkóp erre a péntekre, mint a napot nagyban meghatározó számot. A nyolcas az ambíció, a siker, a karrier, az eltökéltség száma a numerológia szerint, figyelje tehát, hogy az ön napjában hol bukkan fel, mire hívja fel az ön figyelmét egy 8-as!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy különös és igen erős vonzódást jelez önnek erre a péntekre a horoszkóp. Maga is meglepődhet, hogy hirtelen milyen erővel vonzza önt valami – vagy akár valaki! Az újdonságról nem mindig lehet előre eldönteni, hogy végső soron pozitív vagy negatív lesz-e, de kapott ön az univerzumtól annyi intuíciót, hogy a lelke mélyén tudja, hogy érdemes-e ennek a vonzásnak engedni.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy barátjával közösen nehéz döntést kell meghozniuk. Ha az ember közel áll valakihez, akkor a döntései azt az illetőt is befolyásolják. Ha beszélnek a dologról, könnyíthetnek a dolgon.

Rák (06.22.–07.22.)

A nap egyik kulcsfontosságú pillanatában az öné lesz a szó, elmondhatja, amit gondol és üzenete meghallgatásra fog találni. Fontos tudnia, hogy figyelnek önre, és hogy az ön szavai nem hullanak bele valami ürességbe, hanem hatással vannak másokra. Fejezze be, amit elkezdett, mondjon el mindent, és csak azután menjen tovább!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Mennyire nagy ereje van a legegyszerűbb érzelemnek: a szeretet sokszor még a szerelemnél is nagyobb hegyeket mozgat meg. Hatalmas ajándék, hogy a szimpla, őszinte, érdek nélküli szeretet erejét tapasztalhatja meg ezen a napon – legyen érte hálás!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy fontos búcsút jelez erre a napra a Szűz csillagjegy szülöttei számára a horoszkóp. Egyáltalán nem biztos azonban, hogy ez egy fájdalmas búcsú lesz – lehet, hogy olyasvalamitől vagy valakitől vesz majd búcsút, akinek-aminek nincs helye az ön jövőjében. A fejlődés, továbblépés természetes dolog, lépjen tovább ön is! Ha ezt pont a nap-éj egyenlőségkor egyáltalán mondani kell. Minden változik, mondjon búcsút a réginek, hogy üdvözölhesse az újat!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A nap-éj egyenlőség azt is jelenti, hogy megkezdődött a Mérleg hava, és ez önnek erre a péntekre egy duplán emlékezetes napot ígér. A horoszkóp szerint tartalmaz ez a nap egy olyan mozzanatot, szerez egy olyan élményt, amire haláláig emlékezni fog – járjon tehát nyitott szemmel és nyitott szívvel egész nap!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Meglepődve tapasztalja, hogy egy korábban nehezen megítélhető szituáció most teljesen egyértelműnek tűnik az ön számára. Világosan látja, hogy ki a jó és ki a rossz fiú ebben a helyzetben, a kérdés most már csak az, hogy ennek tudatában mit tud tenni.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Teljesen más fényben vagy más körülmények között látja önt ma valaki, aki fontos szerepet tölt be az ön életében. Ez az illető most önt egy új oldaláról ismerheti meg – éppen ideje volt!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak csillagjegyűeket igazságérzetük vezérli új területekre. Úgy érzi, hogy aki jó volt, nem megfelelő jutalmat kap, illetve aki nem volt az, azt pedig nem vonják felelőssége – valamit tennie kell, hogy az igazságosság érvényesüljön. Hagyja, hogy ez az érzése vezesse, ne legyen rest, tegye, amit tennie kell!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy önhöz közel álló személlyel egyre komplikáltabb a kapcsolata. Ma egy beszélgetésből kiderül az ön számára, hogy ez az illető azt szeretné, ha ön megváltozna vagy legalábbis másmilyen lenne – olyan szempontból igaza van, hogy így tényleg rengeteg dolog leegyszerűsödne. De ön sem tud más lenni, csak saját maga, legfeljebb alkalmazkodni tud valamilyen mértékig. Tud éppen alkalmazkodni, de vajon hajlandó-e?

Halak (02.19.–03.20.)

Két nagy durranás közötti csend fogja uralni a nap jó részét. Az egyik bulinak már vége, a másik még nem kezdődött el: remek alkalom ez arra, hogy egy kicsit elcsendesedjen, befelé forduljon és megtalálja önmagát. Persze elcsendesedni nem csak csendben lehet: teljesen jó alkalom erre egy kis sport, séta vagy akár tánc is!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)

Horoszkóp