3 csillagjegy, akik életében pozitív fordulatot hoz a nap-éj egyenlőség

Szeptember 23. az őszi nap-éj egyenlőség napja, és ez a dátum a horoszkóp szerint pozitív fordulatot hoz az alábbi 3 csillagjegyben születettek életében.

2022. szeptember 22., 14:48

Szerző:

Most éjszaka, azaz pontosabban péntek hajnalban 3:04-kor lesz az őszi nap-éj egyenlőség pillanata, azaz az a pillanat, amikor a földi egyenlítő síkja áthalad a Nap középpontján. Ez a nap fordulópont: innentől kezdődik a csillagászati ősz, és a horoszkóp szerint ez a nap most 3 csillagjegy szülöttei számára is pozitív fordulatot fog hozni. Alább mutatjuk, melyik csillagjegyekről van szó.

Rák (06.22.–07.22.)

Az ön életében az igazság korszaka kezdődik most meg, nagy részben azzal, hogy lehull a lepel egy jó ideje kerülgetett egykori féligazságról, ami az idő elteltével odáig fajult, hogy már semmi sem igaz belőle. Könnyen előfordulhat, hogy nem lesz teljesen fájdalommentes az igazsággal való szembenézés, de elég elindulnia ezen az úton, és legbelül azonnal érezni fogja, hogy jöhet bármi, nem fog addig egy pillanatra sem megállni, amíg az igazsághoz és őszinteséghez vezető útnak a végére nem ér.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió csillagjegyűek könnyebbek, szabadabbak lehetnek mostantól. Le kell tenniük bizonyos dolgokat, amik túl nehezek, túl régiek voltak ahhoz, hogy érdemes legyen őket továbbcipelni a jövőben. Tegyen így ön is, elérkezett az a korszak, amikor lepakolhat néhány értelmetlen terhet, hogy több energiája maradjon azokra a dolgokra, amik igazán fontosak.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Új korszak kezdődik az őszi nap-éj egyenlőséggel a Vízöntő jegyben születettek számára. Ahogy a természet elindult a nyártól az ősz felé, úgy az ön életében is változás folyik, de ellentétes előjellel. Nem egyre fogyni kezd a fény, hanem egyre terjedni. Az élete egyre több területén lesz mindinkább tudatos. Jegyezze meg ezeket a sorokat, mert a télen a nyárra visszatekintve meg fog lepődni, mennyivel több mindenre figyel, mennyivel több dolgot tart most már észben, miközben korábban sok tekintetben csak úgy élt bele a világba és észre sem vette. Most lassan minden összeáll, irányt és értelmet kapnak a dolgok.

(Kiemelt kép: Shutterstock/ju-see)

Horoszkóp