Napi horoszkóp, 2022. szeptember 21.: a Szűz megkapja, amit akar, a Halak bepillantást kap a következő világba

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. szeptember 20., 20:03

Szerző:

A szerdai napi horoszkópot találja alább, keresse ki gyorsan a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, mert ott találja az önnek szóló üzenetet! És ne feledje, a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban minden nap talál friss előrejelzést!

Kos (03.21.–04.19.)

Hatalmas gőggel és pazarlással szembesül ezen a napon, ami a mai világban nem is számít különösebben kirívó vagy megrázó élménynek. Ezúttal azonban mégis elindít a dolog önben valamit – kövesse bátran a gondolatait és érzéseit, bármennyire is evidens, hogy a semmitevés sokkal kényelmesebb lenne!

Bika (04.20.–05.20.)

Az embert át tudja változtatni, ha azt éli meg, hogy érzi egy másik ember szívverését, akár közvetlenül, akár valamilyen kevésbé direkt és megmagyarázható módon. A kapcsolódás minden ilyen pillanata luxus, zárja a szívébe tehát ezeket a perceket!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Lesz pillanat a napban, amikor úgy érzi majd, kiveszett önből az akarás, eltűnt az ön lába elől az út. Ne essen kétségbe, mert mint már annyiszor, ezúttal is újra fog kezdődni minden, tovább fog tudni lépni, és talán már ma este nem fogja érteni korábbi önmagát, hogyan lehettek ilyen érzései rövid idővel korábban.

Rák (06.22.–07.22.)

Arra alkalom ez a mai nap, hogy megnyíljon, megmutassa magát. Pont úgy, mint ahogy reggel felhúzza a redőnyt és kinyitja az ablakot – bár lehet, hogy a csontjáig hatoló hideg fog beáramlani kintről, mégis érezni fogja, hogy ez volt a helyes, ennek most volt itt az ideje.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlánok mai napjában egy idegen kap majd rövid, de fontos szerepet. Figyelje meg, mekkora hatással tud lenni önre ez a valaki (férfi vagy nő) anélkül, hogy akár a nevét megtudta volna!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ezen a napon megtalálja a számítását, megkapja, amit akar. Nem mindig hasznos az embernek, ha kielégítik a vágyait, de nem is lehet sokáig bírni, ha ez sosem történik meg – használja ki ezt az alkalmat arra, hogy kapcsolódjon önmagához, illetve a másik oldalhoz!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ez a szerda, bár csak egy szerda, mégis ünnepi pillanatokat ígér önnek. Legyen ott a pillanatban, legyen önmaga, ünnepeljen! Ehhez akár partnert is találhat magának, de ez nem feltétel: ünnepelni egyedül is lehet, ha van mit. És ma önnek lesz.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan személy, egy férfi lesz meghatározó alakja ennek a napnak az ön számára, akiben egy tigris vadságát fedezi fel. Ez az illető akár vonzó is tud lenni, de lehet, hogy veszélyes is, legalábbis amíg jobban meg nem ismeri.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A mai nap egy élménye kapcsán felismer egy fontos valamit, ami önben legbelül rejlik. Ismerje fel, és hozza szinkronba, harmóniába személyisége többi részével, mert igen, ez IS ön, de nem csak ez! Ez egy újabb lépés afelé, hogy tényleg azzá a személlyé tudjon válni, akiről tudja, hogy igazából az ön igazi énje.

Bak (12.22.–01.19.)

Rengeteg vággyal a szívében ébred, de ennek a vágyakozásnak a fókuszában nincs egy konkrét, kikristályosodott dolog. Próbálja meg jobban megismerni ezeket az önt mozgató belső erőket, mert ne feledje, a fizikai világban nem csak az igazságnak és a valóságnak van ereje!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő csillagjegyűek számára erre a szerdára azt jelzi a horoszkóp, hogy a négy elem közül éppen a víz lesz a legfontosabb ebben a napban. A víz rengeteg mindent jelenthet, rengeteg csodát-varázslatot hordoz, fedezze fel, hogy a mai napon mi a víz üzenete az ön számára!

Halak (02.19.–03.20.)

Úgy érzi, hogy valaminek a küszöbéhez ért, de egyelőre két világ között van. Ez összhangban van azzal, ahogy a természet pár hete elindult a nyár felől a télbe, és ez a nap az ön számára egy bepillantást nyújt abba az új világba, amibe hamarosan be fog lépni.

(Kiemelt kép: Shutterstock/ShotPrime Studio)

Horoszkóp