Napi horoszkóp, 2022. szeptember 13.: a Skorpió elfelejtett valamit, a Bak egy hatalommal rendelkező nővel találkozik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. szeptember 12., 20:02

Szerző:

Íme a keddi napi horoszkóp, alább találja az asztrológia legfrissebb előrejelzését! Ha szívesen olvas asztrológiai előrejelzést, várjuk önt vissza a 168.hu-n holnap is a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

Kéretlen segítséget kap ma valakitől, ami egyszerre bosszantó és hasznos. Bosszantó, ha az ember dolgába kéretlenül avatkoznak bele, de ezúttal meg fogja látni, jobb, ha felülemelkedik a bosszúságon, mert valóban elkél ez a bizonyos segítség vagy jótanács.

Bika (04.20.–05.20.)

Egyre jobban úgy érzi az utóbbi időben, hogy egy változás indult be az ön életében, és ma egy igen kézzelfogható dolog figyelmezteti önt arra, hogy ez a változás pontosan miben is áll. Ne feledje: a változás önmagában se nem pozitív, se nem negatív, hanem az élet szerves része. Soha semmi sem állandó, nem marad változatlan, megy tovább valamerre. Az örök változást megállítani ugyan sosem tudjuk, de irányítani azért néha igen...

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan munkát vagy feladatot kap ma, amihez elsőre nem igazán füllik a foga, de aztán rá fog jönni, hogy a dolognak mi az az igencsak pozitív vetülete-vonzata, amiért a sors úgy döntött, hogy ez a teendő ezúttal ön előtt fog landolni.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák csillagjegy szülötteit ez a nyugis és átlagos kedd az elmélyülésre, befelé fordulásra hívja meg. Különösen sokat meríthet most abból, ha talál egy fél-egész órát vagy esetleg még több időt arra, hogy önmagával foglalkozzon. Csendesedjen el, vagy épp ellenkezőleg, sportoljon, táncoljon, mozogjon, jógázzon! A lényeg, hogy ez az idő nem másokról, hanem önről szóljon, legyen ott a jelenben!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Meglepetésekkel fűszerezett nap vár önre ezen a kedden. Amitől előre tart vagy tartott a 24 óra eseményei közül, azzal kapcsolatban meglátja majd: fölöslegesen aggódott! Lesznek azonban komplikációk a nap folyamán, de ezek olyan irányból ütnek majd be, amire most nem is számít. Legyen mindenre felkészülve, és simán veszi majd az akadályokat!

Szűz (08.23.–09.22.)

Az idő múlásának újabb jelét fedezi fel a környezetében, amely rögtön saját idősödésére emlékezteti. Teljesen normális, amit ezzel változással szembenézve érez, de vigyázzon, nehogy az érzés alapján arra ragadtassa magát, hogy megpróbálja visszaforgatni az idő kerekét – nem fog sikerülni, és jó esetben csak az idejét pazarolja, rossz esetben viszont meg is sérülhet!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Még mindig nem hagyja nyugodni valami, ami a múlt hétvégén történt. Könnyen lehet, hogy érdemes még egyszer beszélnie a dologról valakivel, aki szintén ott volt, vagy legalábbis tudja, hogy miről van szó.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Elfelejtett valamit, amit viszont még nem késő bepótolni. Nézze végig visszamenőleg az időbeosztását, gondolja végig, hol volt, miket csinált az elmúlt napokban, hogy rájöjjön, mi az, amire érdemes még pár percet szánnia!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A munkában átlagos, de a szerelem-érzelmek valamint az egészség terén az átlagosnál jobb napja lesz ma a Nyilas csillagjegy szülötteinek. Koncentráljon lelkiismeretesen a dolgozással töltendő órákra, aztán próbáljon minél inkább feltöltődni szabadidejében!

Bak (12.22.–01.19.)

A mai napjában kiemelt szerepet kap majd egy nő, aki bizonyos szempontból ön felett áll – rangban, gazdagságban vagy valamifajta hatalmi hierarchiában. Ne feledje: csak magának árt azzal, ha az illetőt ellenségének tekinti.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Szemet szúr önnek valami, ami az utóbbi időben semmit sem változott, de most valahogy mégis mintha kilógna a környezetéből. Figyelje meg, miért reagál most máshogy erre a dologra, sokat tanulhat önmagáról!

Halak (02.19.–03.20.)

A nyolcas a mai nap szerencseszáma a Halak csillagjegyben születettek számára: figyelje meg, hogyan jelent majd be ez a szám egy kellemes és váratlan újdonságot az ön számára ezen a kedden!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akik bevételhez jutnak a héten a pénzhoroszkóp szerint

3 csillagjegy, akiknek a vonzalom fontos szerepet fog játszani az életükben szeptember közepén

Horoszkóp: 3 csillagjegy, akire szeptemberben rámosolyog a szerencse

(Kiemelt kép: Shutterstock/Nadya Korobkova)

Horoszkóp