Napi horoszkóp, 2022. október 27.: az Oroszlánban egy találkozás változásokat indít el, a Vízöntő tele lesz pozitív energiával

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. október 26., 20:04

Szerző:

Ne hagyja ki a mai napi horoszkópot sem, olvassa el, mit ígérnek önnek a csillagok erre a csütörtökre!

Kos (03.21.–04.19.)

Néha már-már úgy érzi, hogy bármihez ér, az darabjaira hullik vagy tönkremegy, hogy a körmére égnek a dolgok. Nos, a mai napon végre fordítani tud, mert itt a lehetőség, hogy egy kicsit utolérje magát, aztán megálljon egy pillanatra, megrázza magát, és újult erővel és lelkesedéssel folytassa a hetet. Mindjárt itt a hosszú hétvége, adjon bele mindent!

Bika (04.20.–05.20.)

Túl korán kezdett bele valamibe, de még semmi nincs veszve! Ha túlságosan előre tart a többiekhez képest, várjon egy kicsit, találjon egy kicsit önmagára! Ez a nap arra is jó, hogy egy drasztikus váltással valami olyasmit próbáljon ki, amit még sosem – egy nagyon értékes tapasztalatot szerezhet így önmagáról.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A partnerével vagy egy baráttal-rokonnal ma valami rendkívüliben lehet részük kettesben. Az események kiválóan megmutatják majd, mennyi mindenben hasonlítanak egymásra, mennyire jól megértik egymást, és hogy az eltérő tulajdonságiakban pedig milyen jól egészítik ki egymást.

Rák (06.22.–07.22.)

Valaki, akit ön kedvel, szeret, vagy akire felnéz, nem feltétlenül az a személy, akinek ön az illetőt gondolja. Ne sejtsen rosszat emögött: idővel minden tisztázódni fog, és így a kapcsolatuk új alapokra kerül, aminek révén még közelebb kerülnek egymáshoz.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy véletlen találkozás a mai napon olyan változásokat indíthat el önben, illetve az ön életében, aminek a hatása hosszú időre megmarad. Szülőjére emlékezteti ez az illető – gondoljon csak bele, hogy miért!

Szűz (08.23.–09.22.)

Az idő nyila mindig csak előrefelé halad, nem igaz? Itt az ideje, hogy félretegye sértettséget, és szembenézzen egy problémával, mert megvan már önben az erő hozzá, és mert ez elengedhetetlen ahhoz, hogy tovább tudjon lépni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy önnél jóval fiatalabb rokona vagy barátja-ismerőse segítségre vagy támogatásra szorul. Egyelőre nem szól, de már most rengeteget jelenthet az illetőnek egy gesztus öntől, vagy akár az ön puszta jelenléte. Legyen ott, legyen elérhető, legyen empatikus, legyen segítségre kész!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy baráttal-rokonnal együtt aranykornak tűnő időre emlékezik vissza, de vigyázzon, mert ez az emlékek kétélű fegyverként viselkedik. A szép emlékek egyrészt segíthetik abban, hogy önbizalmat és örömöt merítsen belőlük, de másrészt elindíthatják a „régen minden jobb volt” nevű lejtőn, ami ahhoz vezet, hogy elfelejti értékelni a jelen szépségeit. Tekintsen visszafelé, figyeljen előre is, de a legyen itt a jelenben, annak a szépségére fókuszálva!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nehezen találja az utóbbi időben a munka és a magánélet egyensúlyát. Talán túlságosan is fontosnak tartja az előbbit, pedig higgye el, az utóbbi nélkül semmilyen karriernek nincs értelme!

Bak (12.22.–01.19.)

Nem minden tehetségét használta ki eddig teljes mértékben, de a mai nap meghívja önt arra, hogy szuperképességeit jobban kamatoztassa. Itt az ideje, hogy tegyen valamit, hogy azt az adottságát is kihasználja, amire eddig kevésbé támaszkodott!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egyértelműen a pozitív energiái lesznek túlsúlyban a mai napon. Ez lehet, hogy lesz, akit bosszant, más talán viccesnek találja majd, de az egyetlen negatívum, ami történhet a napban az az, ha visszafogja magát! Legyen annyira pozitív, amennyire csak jólesik, lelkesedjen, szeressen, adja bele magát!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy olyan „csak úgy a világba bele” típusú nap ez a Halak csillagjegyűek életében: ebből a csütörtökből a legtöbbet akkor tudja kihozni, ha hagyja, hogy vigyék önt magukkal az események. Ne aggódjon, ha nincs minden előre pontosan leszervezve, bízzon benne, hogy a véletlenek az ön segítségére sietnek majd. (De ha nem sietnek, az sem tragédia.)

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)

Horoszkóp