Napi horoszkóp, 2022. október 19.: a Rák lírai szépségű napra számítson, a Bak körül megállt az idő

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. október 18., 20:03

Szerző:

Elkészült az ön szerdai napi horoszkópja, alább találja a friss előrejelzést. Bizonyára ön is tudja, hogy hogyan működik: keresse ki a születési dátumának megfelelő csillagjegyet és olvassa el az önnek szóló üzenetet!

Kos (03.21.–04.19.)

Eljött végre a nap, hogy két összecsúszott dolgot szétválasszon. Itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, hogy ne keveredjen, ami nem tartozik össze. Néha meglepően nehéz beleállni a dolgokba és egyértelműen felvállalni magunkat, de a mai nap pontosan erre hívja meg önt.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy áramlás szélén áll, és a mai nap arra hívja önt, hogy lépjen bele az árba! Lépjen bele, de egyelőre ne ugorjon fejest! Tapasztalja meg, milyen erős a sodrás, milyen hőmérsékletű és merre viszi önt, mielőtt úgy dönt, hogy átadja magát neki!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ez a szerda egy tartalmas, mély csenddel fog végződni. Ne ijedjen meg ettől a csendtől, mert szép és logikus konklúziója lesz egy eseménydús, sokféle szituációt és érzést tartalmazó napnak! Próbáljon meg nem rögtön belealudni ebbe a csendbe, mert lesz mit kihallani belőle: lélegzeteket, szívdobbanásokat...

Rák (06.22.–07.22.)

Meg fog lepődni, hogy egy ilyen szürke, hétköznapi szerda is milyen lírai és költői tud lenni. Ez a dallam és könnyedség mindig ott van önben, és most a nem kifejezetten kedvező körülmények közepette is felszínre tudott kerülni. Élje át, becsülje meg!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ezen a napon az elengedésből kap egy kis leckét. Néha akkor mennek a legjobban a dolgok, ha nem próbálja irányítani vagy uralni őket, hanem csak hagyja, hogy megtörténjen, aminek meg kell.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy férfias, határozott személy kap meghatározó szerepet az ön napjában. Sokat tanulhat az illetőtől, illetve az ő kommunikációs stílusából: egyenes, határozott, konkrét, bevállalós. Vele mindig tudhatja, hogy hányadán áll. Vajon önt is ilyennek látják mások kívülről?

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai napon a könnyebb kapcsolódás képességével kedveskedik önnek az univerzum. Figyeljen megerősödött empátiájára, mert egyszerűbben fog tudni ráhangolódni másokra, de saját belső történéseire is!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az ötös számra figyeljen a mai napon! Akár még szerencsét is hozhat, de mindenképpen egy fontos egészre figyelmeztet majd, ami öt részből áll. Ezt az egészet keresse: saját magára ismerhet benne.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Gyakran vannak eseménydús, érzelmi hullámvasúthoz hasonlítható napok az ember életében, és a Nyilas csillagjegyben születettek ezen a szerdán egy ilyen napra számítsanak! Több fontos élményt is szerez, mialatt a mai nap útját bejárja, amik menet közben véletlenszerűnek tűnhetnek majd, de a nap végére meg fogja érteni, hogyan állnak össze egy szép és személyes egésszé.

Bak (12.22.–01.19.)

Úgy érzi, mintha megálltak volna a dolgok, mintha megállt volna az idő ön körül! Álljon hát meg ön is, tegyen eleget az univerzum meghívásának, csendesedjen el egy picit! Olyan tapasztalatok felfedezése várja, amikről utólag nem is fogja érteni, hogy hogyan lehet, hogy eddig kimaradt belőlük.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Hullámvölgyben érzi magát, mintha a csúcspont valamikor nemrég lett volna, de még nem jutott volna el arra a pontra, ahova innen vezet tovább az útja. De ahelyett, hogy a múlttal és a jövővel túl sokat törődne, koncentráljon inkább a jelenre! Az ilyen átmeneti időszakok is milyen gyönyörűek tudnak lenni az őszi napsütéssel és a kiszámíthatatlan pályán hulló falevelekkel!

Halak (02.19.–03.20.)

Meglehetősen kaotikus napra számítsanak a Halak csillagjegy szülöttei. Meg fogja hamar érteni, mik azok a területek, ahol ezentúl semmi haszna az előre elkészített terveknek, hiszen a dolgok úgy döntöttek, hogy a saját fejük után mennek. Ember tervez, Isten végez – és aztán az ember egy ideig már nem is tervez. Ennek is megvan a maga szépsége.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Antonio Guillem)

Horoszkóp