Napi horoszkóp, 2022. november 28.: a Szűz megtudja az igazságot, a Halaknak megnyugtató élményben lesz része

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. november 27., 20:01

Szerző:

Olvassa el most a hétfői napi horoszkópját! Elkezdődött az adventi időszak, hamarosan itt a december, nézzük, mit ígérnek önnek a csillagok erre a hétfőre!

Kos (03.21.–04.19.)

Fontos, hogy ma elnyerje a szimpátiáját egy bizonyos személynek, de ne aggódjon, menni fog! Már csak azért is, mert minél kevésbé stresszel rá a dologra, minél kevésbé próbál jófej lenni, annál könnyebben állítja maga mellé ezt a bizonyos személyt. Csak egyszerűen adja önmagát, pont jó ön úgy, ahogy van!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan pillanat adatik meg a Bika csillagjegyben születettek számára ezen a hétfőn, amit érdemes megjegyezni, amit érdemes az embernek a szívébe zárnia: egy önhöz közel eső emberrel 100%-ig őszinte lehet, és az illető látni fogja önt úgy, amilyen ön valójában, teljes egészében. Nem csak egy kollégát, szomszédot, rokont vagy barátot lát önben, hanem egyben lát mindent, ráismer önre mint egy komplett és komplex egyéniségre. Annyira jól esik az embernek, ha érzi, hogy látják, (fel)ismerik és szeretik.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Lesz egy kisebb konfliktusa a napban, és vigyázzon, hogy hogyan kezeli azt, mert megvan rá az esély, hogy mérgezővé fajul. Ha nem jut egyről a kettőre az illetővel, akkor se hagyja, hogy az indulatok uralkodjanak el a konfliktuson: egy harmadik személy segíthet mederben tartani, illetve rendezni a dolgokat.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan személlyel kerül ma kapcsolatba, aki nem változott. Ahogy telnek az évek, az ember tapasztalatokat szerez, keresztülmegy dolgokon, idősödik, és ezek miatt bizonyos dolgokban változik. Ez az illető azonban mintha immunis lenne minden ilyesmire, és emiatt különleges élmény lesz vele találkozni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A mai napon kifogy valamiből. Most egy ideig nélkülöznie kell ezt a valamit, és még az is lehet, hogy az univerzum ezzel üzenni szeretne önnek valamit. Nem lehet, hogy jobb nélküle?

Szűz (08.23.–09.22.)

Olyan dolgot árul el önnek valaki, amit ön már egy ideje sejtett, vagy részben már hallott is, de most a téma némileg új megvilágításba kerül. Az igazság ismeretében át kell értékelnie a kapcsolatát ezzel az illetővel.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Valamit már rég abba kellett volna hagynia, volt, hogy már szóltak is, hogy hagyjon fel a dologgal. Nos, a mai nap egy újabb ilyen figyelmeztetés, és egy valós lehetőség: változtasson most!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Valaki arra kéri önt, hogy ne árulja el az igazat egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Ez a titok most jó ideig meghatározná a kettejük kapcsolatát, ha mások megtudnák, szóval tegye meg a szívességet, teljesítse a kérést és ne beszéljen erről a dologról – valóban nincs most itt ennek az ideje.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Sejtései vannak arról, hogy egy önhöz közel álló személy mit miért csinál – nos, rosszul sejti a dolgokat. Az illetőnek mások a motivációi, és a mai nap jó alkalmat kínál arra, hogy egy kicsit beszélgessenek, akár erről is.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak csillagjegyeket ez a nap arra hívja meg, hogy az otthonukhoz, hazájukhoz kapcsolódjanak – de ma kicsit máshogy, mint eddig általában. A nap egy pontján egy fontos és tanulságos találkozásra is sor kerül majd.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Rosszkor mondta ki az igazságot, és úgy tűnik, hogy ebből jó nagy kalamajka vagy akár vita keveredik majd, de meglátja, hogy bár az időzítés lehetett volna szerencsésebb, összességében mégis jó, hogy elhangzottak ezek a szavak.

Halak (02.19.–03.20.)

Megnyugtató élményben lesz része ma: ha hibázik is, akik közel állnak önhöz, ugyanazt a szerethető figurát látják önben, mint mindig. Ez akár inspirációul is szolgálhat arra, hogy legközelebb jobban vigyázzon, jobban odategye magát, ha már egyszer bizalmat szavaztak önnek.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alena Ozerova)

Horoszkóp