Napi horoszkóp, 2022. május 11.: kellemes meglepetéseket, fontos beszélgetéseket hoz a hét közepe

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. május 11., 00:03

Szerző:

Íme a szerdai napi horoszkóp, keresse ki alább a csillagjegyét az előrejelzésért! Minden nap friss horoszkóppal jelentkezünk itt, a 168.hu-n – várjuk vissza holnap is!

Kos (03.21.–04.19.)

Úgy látja, hogy néhányan ön körül egyre kevesebbet teljesítenek, a lovak közé dobták a gyeplőt. Ön valahol arra hajlik, hogy akkor ön is így tegyen, de ne engedjen a csábításnak! Éppen, mivel ők kevésbé teszik oda magukat, nagyobb szükség van önre, és még többet számít az ön tehetsége és odafigyelése!

Bika (04.20.–05.20.)

A nap végén talán ön is meglepetéssel konstatálja majd, mennyi pozitív energiája volt ezen a szerdán. A kisugárzása ma akkor is inspirálólag hat az ön környezetében levőkre, ha ön ezt észre sem veszi, de talán jobb, ha tudatosítja magában, hogy az ön pozitivitása nem csak önt emeli fel, hanem mindenki mást is.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Olyasvalaki szorul az ön segítségére, akit ön vagy alig ismer, vagy kifejezetten nem kedvel, esetleg az ellenségének tart. Emelkedjen felül negatív érzésein, és tegye azt, ami a lelke legmélye szerint helyes!

Rák (06.22.–07.22.)

Amilyen jól esik önnek is néha az érdeklődés középpontjában állni, ugyanennyire vágyik valaki a figyelemre az ön környezetében – az is lehet, hogy az ön partnere az illető. Vegye észre, hogy ki az, aki megértő fülekre vágyik és hallgassa meg, mit szeretne mondani. Igen fontos beszélgetés kerekedhet a dologból.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Rengeteg dolog történt a közelmúltban, és a mai nap egy jó alkalmat hoz arra, hogy egy pillanatra megálljon, visszatekintsen, és felmérje, mennyit erősödött és tanult ezekből az eseményekből. Nem volt éppen egy könnyű időszak ez a tél és tavasz, de fontos, hogy el tudja engedni, amit nem érdemes továbbvinnie a nyárba, és megtalálja-megtartsa a belső békéjét.

Szűz (08.23.–09.22.)

Különösen fontos most a szüzek számára, hogy szem előtt tartsák, mi az igazán fontos, mik a prioritások. Ez hozzásegítheti ma önt, hogy kikerüljön egy olyan dolgot, ami utólag csapdának fog bizonyulni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ha úgy érzi, többször volt rossz a kedve az utóbbi időben, ennek két oka is lehet: az elegendő pihenés, illetve az elegendő mozgás hiánya. Ma egy beszélgetés közvetve, de mégiscsak rámutat egy dologra, amin minden bizonnyal érdemes változtatnia, hogy harmonikusabban teljen a hónap hátralevő része, illetve majd a nyár.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Lesz egy-két rizikós szituáció a napban, amikor talán úgy is érezheti majd, hogy vékony jégen jár. Ne aggódjon, mert megvan önben minden, ami kell ahhoz, hogy ezeket a helyzeteket prímán kezelje és átvészelje – aztán pedig közeleg a megérdemelt pihenés és felüdülés!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ha olyan érzése van, hogy valaki, akár valaki a családból titkol valamit ön elől, a mai nap egy jó alkalom arra, hogy rákérdezzen a dologra. Az már az illetőn múlik, hogy színt vall-e vagy sem, az ön oldaláról a legfontosabb, hogy megpróbálja megértéssel és kedvesen megbeszélni, tisztázni a kérdést.

Bak (12.22.–01.19.)

A mai nap újra bizonyságot hoz arra a bakok számára, hogy nem érdemes várni, hogy a sült galamb az ember szájába repüljön. Van, akinek csak úgy szerencséje lesz, de a legbiztosabb, ha az ember megdolgozik a boldogságáért. Jobban is fogja tudni értékelni, amit elért, ha tudja, hogy megdolgozott érte.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A vízöntők igen erősen érzelmeket élnek most meg, a mai napon különös érzékenységgel. Próbálja meg kerülni a vitákat partnerével és családtagjaival, mert most ezek könnyen elmérgesedhetnek – keresse inkább a békét és közös hangot! Sokan később tarthatatlanná váló kompromisszumokat kötnek a nyugalom érdekében, de ez önt nem fenyegeti.

Halak (02.19.–03.20.)

Könnyen lehet, hogy úgy érzi, hogy nem megfelelően bánnak-bántak önnel a munkahelyén vagy egyebütt. Ne hagyja annyiban a dolgot, szólaljon fel az igazáért, de ma érdemes körülnéznie, mert találhat egy szövetségest: vele együtt, egyesített erővel többre vihetik!

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akiknek testi-lelki egészség szempontjából különösen fontos napok jönnek

3 csillagjegy, akik számára bevételt ígér a hétre a pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, akiknek nagy változás jön a szerelmi életükben

(Kiemelt kép: Shutterstock/Impact Photography)

Horoszkóp