Napi horoszkóp, 2022. december 5.: a Rák csalódik, az Oroszlán kilép a komfortzónájából

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. december 4., 20:00

Szerző:

Kíváncsi a napi horoszkópjára? Jó helyen jár, görgessen lejjebb, és keresse ki a csillagjegyét!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy furcsa üzenetet kaphat, amit nem tud hova tenni, és egész nap ezen fog pörögni. Ha nincs jelentősége, engedje el, kár rágódni valamin, ami lehet, hogy csak egy félrement üzenet volt, és valójában nem is önnek szánták. Ha nem tudja elengedni, akkor keresse fel az illetőt. 

Bika (04.20.–05.20.)

Ma a párja egy fontos kérdést fog feltenni önnek, de képtelen lesz arra, hogy egyértelmű választ adjon. Kérjen egy kis időt, hogy átgondolhassa, mi lenne a legjobb mindkettőjüknek, ne hamarkodja el a döntést, mert abból csak baj lehet. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Új ember lép be az életébe, de nem tudja, hogy az illető, milyen szándékkal közeledik ön felé. Barátság vagy szerelem? Nos, ez mindkettőjükön múlik, hogyan viszonyulnak a másik felé, de az biztos, hogy egyáltalán nem közömbösek egymással. 

Rák (06.22.–07.22.)

Csalódott lesz, mert egy fontos feladat nem úgy sikerül, ahogy eltervezte. Ne csüggedjen, mert csak tanul a hibáiból és legközelebb biztosan megmutatja a munkahelyén, hogy mit is tud valójában. A kollégái és a felettesi még mindig kitartanak ön mellett. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy olyan szituációba kerül, ami kimozdítja a komfortzónájából. Eleinte ez ijesztőnek tűnhet majd, de valójában csak megtanítja arra, hogy bizony az élet bármely területén képes eligazodni egyedül is, így nyugodtan merjen belevágni a félelmetesebb dolgokba is.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy barátja flörtölni kezd önnel, de először észre sem veszi a jeleket. Ha önnek ez a szituáció így kényelmetlen, jelezze a barátjának, hogy ön nem szeretné, ha a kapcsolatuk ennél jobban elmélyülne. A kommunikáció a kulcsa mindennek, tisztázzák le!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Anyagi szempontból jó napja lesz, sőt ha tipikusan annak az embernek érzi magát, aki sosem nyer semmit, ez most hamar meg fog változni. Nagy szerencséje lesz, és boldogan fogj elújságolni a barátainak is, hogy mi történt. Ünnepeljenek együtt!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Fontos teendőt felejt el, amit valakinek korábban megígért. Nincs minden veszve, próbáljon meg bocsánatot kérni, valamint természetesen teljesíteni az önre váró feladatot. Higgye el, hogy annyira nem lesz nagy kaland, mint elsőre tűnik. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Tele lesz ma derűvel és optimizmussal, amit bizony a környezete is észre fog venni. A barátai és a kollégái egyaránt egyetértenek abban, hogy jó önre nézni. Mi a nagy boldogság oka? Talán egy új titokzatos szerelem! Ideje beszámolnia róla a szeretteinek.

Bak (12.22.–01.19.)

Elakad valamiben, de nem mer segítséget kérni. Nos, a válasz a problémájára az, hogy igen, tárcsázza be a telefonszámot, és keresse fel azt a régi jó barátját, aki biztosan tudja a megoldást a problémájára. Ne féljen, örömmel fog segíteni önnek. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Úgy érzi, mások valószínűleg önről beszélnek a háta mögött. Lehetséges, hogy nem feleslegesen aggódik, sőt egy olyan barátja állhat a dolog mögött, akiről ezt sosem gondolta volna. Keresse fel, és tisztázzák az ügyet, mielőtt csúnyán összevesznek.

Halak (02.19.–03.20.)

Pozitív és negatív véleményt is kap a nap folyamán, de szerencsére olyan jó kedve van, hogy csak az előbbit fogja felvenni. Fontos megjegyezni, hogy a kritikára is szüksége van a fejlődéshez, szóval ne higgye azt, hogy bántó szándékkal fordultak ön felé. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp