Ennek a 3 csillagjegynek december eleje korszakhatár lesz a horoszkóp szerint

A horoszkóp egy új kezdetet ígér a jövő hétre a következő 3 csillagjegy számára.

2022. november 26., 20:07

Szerző:

Itt az ősz vége és kezdődik a tél, és a horoszkóp 3 csillagjegy szülötteit figyelmezteti, hogy ez az időszak számukra más szempontból is korszakhatárt jelent. Íme, melyik csillagjegyekről van szó.

Kos (03.21.–04.19.)

Megviselte önt több szempontból is az elmúlt néhány hét-hónap, és bár a december, mint mindig, idén kicsit stresszesnek-hajtósnak-kapkodósnak ígérkezik az ünnepek előtti készülődés miatt, ha egy kicsit odafigyel, most megtalálhatja magában azt a lelkiállapotot és energiát, ami a feltöltődést és a gyógyulást segíti elő. Legyen kedves önmagához és az ünnepekre teljesen kivirulhat!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A december nagy része az ünnepekre való felkészülés hangulatában telik, és ez az előretekintés hozzásegíti önt ahhoz, hogy az eddigieknél kevesebbet foglalkozzon a múlttal, és a hátrafelé pillantgatás helyett a következő lépésre koncentráljon. Lehet, hogy észrevétlen lesz a folyamat, de még mindig hordoz magával valamit az elmúlt hónapokból-évekből, ami csak hátráltatja – ezt sikerül most végre fokozatosan és szinte észrevétlenül elengedni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az életben általában semmi sem csak jó vagy csak rossz, csak fekete vagy csak fehér: a hétköznapokban úgy érezheti az ember, hogy a szürkeség különböző változatai folynak egybe. A jövő hét abban segít a Skorpió csillagjegyben születetteknek, hogy ezúttal egy esemény kapcsán megtapasztalhatnak egy világos és egyértelmű korszakhatárt. Új fejezet kezdődik, és persze ebben is lesz jó is és rossz is, mint mindenben. Az viszont mindenképpen pozitívum, hogy legalább van egy jól megragadható kezdőpontja ennek az új érának, így könnyebb megfigyelni, milyen változásokat hoz az ön életébe.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Aleshyn_Andrei)

Horoszkóp