Napi horoszkóp, 2022. december 22.: a Skorpió elkápráztat egy fontos személyt, a Halak izgalmas nap elé néz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint

2022. december 21., 20:00

Szerző:

Íme, a csütörtöki napi horoszkóp! Most megmutatjuk, hogy mi vár a csillagjegyekre szenteste előtt két nappal. 

Kos (03.21.–04.19.)

Nyugodtan mondja el a vágyait a párjának, mert örömmel fogja teljesíteni a kéréseit, ugyanis a kedvese is látja, hogy kimerült az elmúlt időszakban, és megérdemli a kényeztetést. Legyen őszinték és nyitottak egymással, a kapcsolatuk pedig még erősebb lesz!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy fontos kérdésre nem fog választ kapni a családjától, emiatt pedig rendkívül frusztrált lesz. Ne hagyja magát, álljon ki saját magáért, mert könnyen lehet, hogy egy olyan dolgot titkolnak ön előtt, amiből később nagy baj lehet. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Könnyen kikotyoghatja egy jó barátja titkát, amiből hatalmas vita kerekedhet. Jobban kell vigyáznia arra, hogy mit mond el és kinek, amit pedig most tehet, hogy elnézést kér a barátjától. Vigyázzon, mert ha nem figyel oda, végleg elveszítheti a bizalmát.

Rák (06.22.–07.22.)

Figyeljen az álmaira, mert nagyon fontos üzenetet kaphat! A családi életében van egy megoldandó feladata, de szerencsére az ünnepeknél meglesz rá a megfelelő alkalom, hogy minden nézeteltérést elsimítsanak, és boldogabban kezdjék el az új évet. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma igazán megmutathatja, hogy milyen ember valójában! Egy embertársán kell segítenie, de örömmel fog a rendelkezésére állni. Vigyázzon azonban, mert lesznek olyanok, akik a jóságát és a kedvességét inkább kihasználnák. Legyen résen! 

Szűz (08.23.–09.22.)

A párja egy izgalmas programra invitálja meg, ami egyáltalán nem lesz ellenére. Végre mindketten ki tudnak kapcsolódni és lesz idejük arra, hogy meghallgassák a másikat. Hívják meg a barátaikat is, úgy is mostanában alig volt idejük szocializálódni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Komoly vitába keveredhet, amiért felvállalta a véleményét. Érthető, hogy ki akar állni az igazáért, de vigyázzon, hogy ezt úgy tegye meg, hogy közben nem bánt meg másokat. A legjobb lesz, ha még időben tisztázza a félreértéseket.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy ismerősét el fogja kápráztatni, így hamar kiderül, hogy nem közömbösek egymás számára. Talán az ünnepi hangulat az oka annak, hogy közel kerülnek egymáshoz? Nos, ezt egy randevún könnyen eldönthetik, hogy miért vonzódnak egymáshoz.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Szervezzen baráti találkozót az estére, ha úgy érzi, hogy mostanában csak a munkájának élt! A barátai örömmel fogják venni a gesztust, valamint lehet, hogy egy olyan meglepetésben is része lesz, amire egyáltalán nem számít majd. 

Bak (12.22.–01.19.)

Ma mindenkivel könnyedén szót fog érteni, ami hatalmas dolog lesz, főleg karácsony előtt. A rokonaival minden gördülékenyen megy, de a baráti társaságával is csak megerősödik a kapcsolata. Ne aggódjon, az ünnepek alatt szintén minden ilyen kiegyensúlyozott lesz.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem akarja meghallani egy jó barátja véleményét, pedig az illető csak segíteni szeretne. Gondolja át, hogy megéri-e makacsnak lenni, ugyanis a karrierje sorsáról is szó lehet. Talán érdemes egy kicsit nyitottabbnak lennie. 

Halak (02.19.–03.20.)

Új kalandok jönnek az életébe! A mai nap az év egyik legizgalmasabb napja lesz, ez pedig már reggel ki fog derülni. Élvezze ki, hogy jól érzi magát és szerető család és barátok veszik körül. Próbálja meg ezt a pozitív hangulatot a következő évre is átvinni.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp