Napi horoszkóp, 2022. december 14.: a Bika fontos visszajelzést kap, a Halak hamarosan tisztán lát majd

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. december 13., 20:03

Szerző:

Olvassa el a szerdai napi horoszkópot! Alább találja a karácsony előtti utolsó előtti munkahét közepére szóló előrejelzést.

Kos (03.21.–04.19.)

Ma bátran elrugaszkodik a valóságtól, vagy legalábbis a szürke hétköznapoktól, és olyan terveket szövöget, amiket talán képtelenség megvalósítani. Ön mégis hisz ezekben, és most arra van szüksége, hogy támogassák, ezt pedig meg is fogja kapni.

Bika (04.20.–05.20.)

Olyan jelzést kap a munkájával kapcsolatban, hogy már valamivel előrébb kéne tartania, fontosabb pozícióban kéne dolgoznia, többet kéne keresnie. Egy ilyen visszacsatolás nem sokat ér egyelőre továbblépési lehetőség nélkül, de ne felejtse el mai érzéseit-gondolatait, mert ez a motiváció segít majd meglátni a következő lépcsőfokot, amikor az a nem is olyan távoli jövőben manifesztálódik majd.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Sokszor zavarba jön és nem tudja, hogyan viselkedjen, amikor dicsérik. Ma bőven lesz alkalma gyakorolni, ugyanis szép elismerésben lesz része, akár nyilvánosan is megköszönhetik a munkáját. Próbálja meg nem kívülről figyelni a szituációt, maradjon ott a jelenben, hagyja, hogy az öröm spontán módon kifejeződjön. Minden rendben lesz!

Rák (06.22.–07.22.)

Lehet, hogy az ön számára jelentéktelennek vagy komolytalannak tűnik a titok, amit most valaki önre bíz. De mégis tartsa meg az ígéretét, tartsa meg a titkot, mert a titok gazdájának nagyobb szüksége van erre, mint azt ön most megérthetné.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Rendszerint könnyen megtalálja az egyensúlyt a saját igényei és a másokkal való törődés között, a mai nap azonban kihívásokkal lesz tele ezen a téren. Valamiért ezen a szerdán nehezen mond le dolgokról, és nincs kedve másokra figyelni, és amíg ez nem fordul át udvariatlanságba vagy önzésbe, addig nincs is ezzel baj. Adja meg önmagának az időt és figyelmet, amit jelenleg igényel!

Szűz (08.23.–09.22.)

Így az ünnepek előtt nehéz lehet ezt tartani, de ne vegyen többet a nyakába annál, mint amennyit elbír. Legyen szó a kollégáiról, vagy barátokról, családtagokról – mondjon nemet, ha úgy érzi, már átlépik a tűréshatárát!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma különösen fogékony lesz mások hangulatára, ezért próbálja meg pozitív emberekkel körülvenni magát, hogy feldobják önt a többiek, ne lehúzzák. Vajon vissza tud emlékezni olyan esetre a közelmúltból, amikor viszont az ön hangulata telepedett rá teljesen egy szituációra?

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy korábbi sérelmet hordoz magában, képes évekkel ezelőtti dolgokat felhánytorgatni, ha olyan a szituáció. Ma megtud, illetve megért valamit, ami segíthet elengedni ezt az érzést, csillapíthatja a fájdalmat, egy jó adag távolságot tesz a múlt és a jelen pillanat közé.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Többször is a figyelem középpontjába kerül ma, amit általában élvezni is szokott, sőt néha keresi az ilyen helyzeteket. Arra figyeljen ma különösen, hogy másokba ne fojtsa bele a szót, mert ez komoly vitákat szülhet.

Bak (12.22.–01.19.)

Bár jellemzően inkább pörögni szeret, a mai napon próbáljon meg lelassulni, megállni, legalább egy kis időre! Cselekvés helyett inkább figyeljen, tanuljon, gyűjtsön információkat, és ami legfontosabb: pihenjen, töltődjön. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Jó ideje vár valamire, és most már tényleg nehezen bírja, pedig magához képest kifejezetten türelmes volt eddig. Kitartás! Nincs már sok hátra, ráadásul valószínűleg pozitív híreket kap majd!

Halak (02.19.–03.20.)

Ma sejteni kezdi, hogy van egy olyan ember a környezetében, aki csak lehúzza, kihasználja, akik csak elvesz, de cserébe semmit nem ad. Egyelőre ne ítélkezzen, hamarosan tisztábban fog látni ezzel az illetővel kapcsolatban!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Izabela Magier)

Horoszkóp