Napi horoszkóp, 2022.április 22.: ez várhat a csillagjegyekre pénteken

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. április 22., 00:03

Szerző:

Minden hétköznap jelentkezünk a napi horoszkóppal, íme a mai! 

Kos (03.21.–04.19.)

Egy régi barát, vagy társ felbukkanása felkavarhatja az állóvizet! Legyen résen, mert nem biztos, hogy jó szándékkal kereste fel magát, lehet inkább ez egy lecke lesz, ami megmutatja, hogy kik is azok, akik tényleg ön mellett állnak és rájuk kell fókuszálnia a jövőben.

Bika (04.20.–05.20.)

Ma egy olyan dicséretet kaphat a felettesétől, ami az egész napját bearanyozza. Ha idáig úgy érezte, hogy nem értékelik kellően a munkáját, akkor most láthatja, hogy bizony megbecsülik és tudják, mennyi energiát beletesz. A délután azonban próbáljon meg kicsit lazítani!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Pénzügyi téren nagy változás jöhet az életében. Több olyan lehetőség is az útjába kerül, amelyek pozitív irányba lendítik a pénzhez való hozzáállását és viszonyulását. Hirtelen olyan dolgoknak is nagy jelentősége lesz, amelyeket korábban nem vett komolyan.

Rák (06.22.–07.22.)

Úgy érezheti a mai nap során, hogy túl sok időt töltött a munkával és keveset a szórakozással. Ez ma este változni fog! Egy közös italozás, vagy mozi a barátokkal kimozdítja a komfortzónájából, sőt még új barátságokra, ismertségekre is szert tehet.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Úgy érezheti, hogy elvesztette egy barátja bizalmát. Fontos, hogy kérdezzen rá, mi az, amivel megbántotta, mert a problémát együtt közösen megoldhatják, ha nyíltan és őszintén kommunikálnak egymással. Próbálja megérteni a másik fél álláspontját is.

Szűz (08.23.–09.22.)

Péntekre nagyon lemerült és nem igazán érzi jól magát a munkahelyén. Nem baj, ha a mai nap kicsit lassabban megy, nyugodtan ossza meg a kollégáival, hogy fáradtnak érzi magát és megértésre fog találni. A nap végén pedig saját magára koncentráljon, mert izgalmas hétvégének nézhet elébe.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Próbálja meg jól beosztani az idejét! Ha délelőtt elhasználja minden energiáját annál nehezebb lesz a délutáni teendőit megcsinálni. Fontos, hogy este magára is szánjon időt, egy kis meditáció segíthet ellazulni és kiheverni a hét fáradalmait. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nagyobb figyelmet szeretni kapni valakitől, aki fontos önnek, de úgy érzi, hogy nem értékelik. Amit tehet, hogy egy kicsit háttérbe szorul, és meglátja, hogyha valóban fontos az illetőnek, akkor úgy is keresni fogja magát, ha pedig nem akkor, se szomorkodjon, fókuszáljon azokra, akik szeretik. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan érzést próbál elfojtani magában, amelyet már régóta érez. Fontos, hogy kibeszélje magából a problémáit, erre pedig remek hallgatóság lehet egy barátja, vagy családtagja, akik szívesen segítenek önnek és még közelebb kerülhetnek egymáshoz. 

Bak (12.22.–01.19.)

Váratlan szerencsés fordulatok tehetik mozgalmassá a mai napját. A munkahelyén remek lesz a hangulat, a kollégáival is könnyebben fog menni a közös munka és még a felettesük is dicsérettel illetheti önöket, amiért ennyire gördülékenyen megy a közös munka. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy családtagja nem biztos, hogy egyetért egy tervével, amiben ön biztos. A kapcsolatuk érdekében próbálja meg elmagyarázni, miért fontos önnek, hogy a saját döntéseit hozhassa meg. Hallgasson a szívére! Hamarosan egy utazás is tervbe kerülhet, ami mindent megváltoztathat. 

Halak (02.19.–03.20.)

A mai napon nagyon egymásra találhatnak a párjával, együtt közösen megbeszélhetik a héten történt eseményeket. Ha egyedülálló akkor egy esti kiruccanás nem várt eseményeket hozhat és akár egy komolyabb dolog is kialakulhat egy új ismertségből. 

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek a szerelmi életében nagy változást hoz a hétvége

3 csillagjegy, akik hamarosan fontos döntéseket hoznak meg az életükben

3 csillagjegy, akikre hamarosan rámosolyog a szerencse

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp