Horoszkóp: holnaptól a Skorpió havával az év legsikeresebb időszaka kezdődik ennek a 3 csillagjegynek

Most kezdődik a Skorpió hava, és a horoszkóp szerint ez nagy sikereket jelent a következő 3 csillagjegy szülötteinek.

2023. október 22., 20:01

Szerző:

Hétfőn ugyan folytatódik a hosszú hétvége, de aki követi a horoszkóp előrejelzéseit, az tudja, hogy ugyanakkor egyben át is lépünk a Mérleg havából a Skorpió havába. Ez az időszak különösen sikeresnek ígérkezik 3 csillagjegy életében is, mutatjuk az előrejelzést.

Rák (06.22.–07.22.)

Párban ér el majd nagy sikert a Rák ebben a hónapban. Lehet, hogy újonnan kerülnek össze ezzel az illetővel, lehet, hogy már régóta egymás mellett/környezetében vannak, de együttes erővel most sokkal többre képesek, mint eddig bármikor külön-külön vagy adott esetben együtt. Meg fogja tapasztalni, hogy az 1+1 csak a matematikában mindig 2, ön és ez a bizonyos személy együtt sokkal többre képes!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak számára elsősorban az önfejlesztés, önismeret terén hoz majd sikereket ez a hónap. Eljött az ideje, hogy olyan kihívásoknak is megfeleljen, amikre korábban talán nem is tartotta magát képesnek. Ha életmódváltáson, fogyókúrán, leszokáson gondolkodik, most jött el az ideje, vágjon bele, sportoljon, éljen, legyen önmaga!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő számára a munka-pénzügyek-karrier területén hoz majd sikereket a Skorpió hava. Egy önmagát erősítő spirál indul be ebben a hónapban: az első kisebb sikerekből önbizalmat meríthet, lendületet vehet, és ezek még nagyobb sikerekhez vezetik önt rövid időn belül. Tegye a lábát a gázra és el fog indulni az autó!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Cookie Studio)