Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy készüljön, mert egy rendkívüli találkozás várja a héten!

Ezen 3 csillagjegy szülötteinek azt ígéri a horoszkóp, hogy ezen a héten egy rendkívüli találkozásban lesz részük.

2023. december 4., 12:51

Szerző:

Az eheti horoszkóp 3 csillagjegy szülöttei számára is egy-egy fontos találkozást jelez előre. Alább mutatjuk, hogy melyik 3 csillagjegyről van szó.

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos egy nála fiatalabb lánnyal vagy nővel fog találkozni, és az illető természetessége lesz az, ami kiemeli majd ezt a találkozást a hét eseményei közül. Rengeteget fog tanulni ettől az illetőtől, ha tudatosan figyel a gesztusaira, akkor még többet is, mint ha csak egyszerűen hagyja, hogy az illető pozitív sugárzása hasson önre. Igen, ilyen az, amikor az embernek egy önazonos személlyel van szerencséje találkozni.

Bika (04.20.–05.20.)

Hárman vagy négyen fognak összejönni egy olyan találkozóra, ami hármuk-négyük közül elsősorban az ön számára lesz rendkívüli esemény. Gondoljon bele, miért pont ezeket a személyeket választhatta ki a sors arra, hogy tanúi legyenek annak, ami ott és akkor önnel-önben történni fog!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan találkozásban lesz része a Skorpiónak, aminek az igazi jelentősége csak jóval később válik majd világossá. Az illetővel ugyanis most találkozik utoljára – vagy tényleg véglegesen utoljára, vagy legalábbis egy olyan esemény előtt utoljára, ami végérvényesen megváltoztatja önt, az illetőt vagy kettejük kapcsolatát.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)